![]() |
|
Eski güç kaynağını arabaya bağlama? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 19:12 |
Merhaba arkadaşlar...
Aküsü arızalı 1000W lık bir güç kaynağım var. Çakmaklıktan kablo çekip güç kaynağının akü bağlantı kablolarıyla birleştirip araçtan 220 VOLT elektrik elde etmeyi düşünüyorum. 1) Sizce araca bir sakıncası olur mu? Teşekkür Ederim... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen evilss - 08 Ekim 2014 Saat 20:36 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin cakmak sigortasi var yuksek akim isteyen bir aleti taktiginizda once supply coker duruma gore varda, supplyin sigortasi atar. Son olarak cakmak sigortasi atar.
Niye ugrasiyorsunuzki ? Ben 50tl ye cakmak adaptoru aldim 150w catir catir kullaniyorum. Cakmak sigortasinin amper degeri x 12 kadar guc cekebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |