![]() |
|
rcz 200 vs rcz 156 otm. ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sayginss ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 16:04 |
arkadaşlar 1 2 ay içinde rcz almayı düşünüyorumda gönlümde siyah renk rcz var fakat donanım olarak 200 lükten yanayım otomatik viteslilerin problemli olduğunu duydum çok yaktıklarını duydum aracı bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi 200 lük ile 156 çok büyük farklar varmı otomatikten vazgeçmeye değermi ?
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu soru tamamen size bağlı. Eğer performans hız vs olsun istiyorsanız tabiki manuel 200 bg. Yok ben rahat edeyim performans istemem derseniz 156 lık otomatik güzel bir seçenek. Ama yinede rcz olacak ise kesinlikle 200 bg olmalı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
sayginss ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Gönlüm 200 lükten yana gerek standart gelen jbl ses sistemi mıtor ses sistemi gibi özelliklerinin yanı sıra otomatikten daha az yakması ilgimi o yöne çekiyor keyiften ödün verilir gibime geliyor 44 bg + donanım için
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
kısmetse bende kasım ayında almayı düşünüyorum kira dan çıkma arabalar dolaşıyor ortalıkta düzgün bi tane denk gelirse inşallah
Düzenleyen sayginss - 09 Ekim 2014 Saat 13:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |