![]() |
|
ARACIM BAZEN ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ergin1983 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ergin1983
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 16:00 |
arkadaşlar merhaba
peugeot 204 gdi 1.4 x-line aracım bazen çalışmıyor. yakıt full depo dolu olmasına rağmen bazen marş bastığımda çalışmıyor. yakıtı pompalayan ufak pompa şeklinde bir parça var ( tam bilmediğim için böyle yazıyorum kusura bakmayın) o parçayı pompaladığımda araba çalışıyor. ancak bu hatayı ayda 2 kere falan yapıyor. bunu neden yapar lütfen beni yönlendirebilirmisiniz. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç benzinlimi?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ergin1983 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ergin1983
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır dizel
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dizeller de sizin elle manuel yaptığınız bi pompa var zaten. pompa işlevini yerine getirmiyorsa eğer ateşleme yapması için yakıt gelmiyor demektir motora. dediğinize göre sürekli yapmıyor pompayı bi temizletin yada yenileri fazla pahalı değil diye biliyorum. önce pompayı temizletin. sonra düzelmezse eğer tabi bu arada pompaya arızalı demezlerse kızıştırma bujileri ile memeleri kontrol ettirin derim. yanlış yada eksik ise kusuruma bakmayın bildiğim bu şekil. geçmiş olsun.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ergin1983
![]() ![]() ![]() ![]() |
vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. anladığım kadarı ile fazla bir masraf çıkartacak birşey değil değil mi? bir de o şekilde pompalayarak çalıştırmak herhangi bir zarar verirmi onu merak ediyorum. sonuçta ayda 1 ya da 2 kere bu arızayı yapıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |