|
|
208 - soru ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11687 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 208 - soru ?Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 11:04 |
|
1.2 otomatik araç tavsiye etmem ben manuel kullanıcısıyım. Lpg ile uğraşmanızı da tavsiye etmem. Otomatikte yaklaşık aracınız şehir içi 8 lt yakacaktır manuel 6-7 lt civarı yakıyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 01:19 |
|
Az km yapiyorsaniz dizelin cok avantaji yok. Heleki 208in motor secenekleri zaten hepsi makul seviyede yakiyor. Lpg yerine cok km yapacaksaniz paraya kiyip dizel alin
|
|
![]() |
|
kivanc
2. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2014 Saat 02:47 |
|
Dizelini al derim.
|
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
brütüs
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2014 Saat 00:11 |
|
teşekkür edrm
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo
2. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2014 Saat 22:59 |
|
zaten çok bir performansı yok,onu baştan söyleyeyim, ben sürdüm. lpg taktırırsanız garanti dışına çıkarsınız. araç zaten oldukça az yakıyor bence 0 araca lpg taktırmak mantıklı değil.
|
|
![]() |
|
brütüs
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2014 Saat 22:39 |
|
yardımcı olabilecek yok mu
|
|
![]() |
|
brütüs
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2014 Saat 14:05 |
|
208 1.2 benzinli otomatik aracını almayı düsünüyorum. ancak yakıt tüketiminden dolayı lpg taktırmayı uygun gördüm. bu araca lpg taktırdıgımda performansında aşırı bir düşme olur mu ?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||