![]() |
|
Acemi Fikirlerinizi Bekliyor .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serdar06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2014 Konum: Ankara-Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2014 Saat 02:53 |
Evet doğru okudunuz. Aceminin ne işi var diyebilirsiniz ama geldik işte. Bu arada acemiyim derken forumda acemiyim direksiyonda iddaalı olmasam da güvenli ve sakin bir sürücü konumundayım. :)
İşin hikaye kısmını geçip asıl konuya gelelim. Öncelikle yeni üye tanışma yerinde konu açtım kendimi tanıttım. Görmeyen bakmayan illaki olacaktır. O yüzden kısaca kendimi tanıtmak isterim. Öğrenciyim yaşım 21 Ankaralıyım Bartın'da okuyorum. Şimdi asıl sorularım geliyor hazırsanız? Sanırım hazırsınız.. Sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım olan konular : 1- Elime hayallerimi gerçekleştirecek bir miktar para geçti. 106 hastası olarak sizlere soruyorum. Elimde yaklaşık 10-12 bin arası bir bütçe olacak nasipse sizce üniversitede kullanmak ve üniversite hayatından sonra bineceğim bir araba olarak 106 tavsiye eder misiniz? 2- 106 serisinden quik, gtı, xs, xr, xn vs. hangisini tavsiye edersiniz? 3- Maddi durumum normal sayılır? 4-Direksiyon konusunda aşırı atraksiyon arayan sürekli hız tutkusu arayan biri değilimdir. O yüzden quiksilver bana uygun geldi sizlerin fikrini almak isterim. Tabi ki gtı karşıtı değilim ama bu piyasa da bu bütçeyle düzgününü bulmak neredeyse imkansız. Zaten temiz düzgün kalan sayılı gtı var onlara da bütçe yetmiyor. 5-Bartın yolları biraz dar olduğundan ufak tefek bir araba arıyorum. Birde otobüs şoförleri var ki sormayın gitsin. Adam yolu ortalar öyle gider. O yüzden sizin tavsiye edeceğiniz başka marka veya modeller varsa önerilerinize açığım. 6- ve son olarak Bartın'da sanayi biraz pahalı Ankara'ya göre bu yüzden 106 alırsam çok sıkıntı çeker miyim? Yakıta pek takılmıyorum açıkçası yani sanayide parça aramaktansa 10 krş fazla yaksın arabamın canı sağolsun diyenlerdenim. Değerli vaktinizi ayırıp okuyan herkeze Teşekkürü borç bilir Saygılarımla iyi forumlar dilerim..
|
|
Hayallerle başladı, Gerçeklerle son bulacak... !
|
|
![]() |
|
Serdar06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2014 Konum: Ankara-Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok özür dilerim. Aklımdaki sorular çok olduğundan 3. soruyu yanlışlıkla yazmışım. Ayrıca yazım hataları varsa affola. Forumda yeni olduğumdan düzenleme butonunu bulamadım. Tekrar kusura bakmayın..
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Öncelikle hoş geldiniz...Ben 106 quicksilver öneririm elinizdeki bütçeyle temiz quick çok rahat bulunur tabi işi aceleye getirmek yerine biraz sabırla temiz araç aldıktan sonra üzmez, hakkınızda hayırlısı olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum fakat bazı yazılarda quick biraz eleştirilmiş kafam karıştı o yüzden sizin değerli bilgilerinize ihtiyaç duydum. Aceleye getirmeyi düşünmüyorum bayram vs. yüzünden piyasa zaten biraz fazla umarım uygun bir fiyata temiz bulurum. Hayırlısıyla. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar dilerim. Saygılarımla..
|
|
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kendim quick kullanıcısıyım bende gazlamayı sevmem hep diyorlar 106ın var ama gazlamıyorsun bende diyorumki manken hiç koşturulur mu :) ama gti alacak durumum olsa hiç dusunmeden alırım durum derken sadece paradan dolayı degil temizini bulmak sorun bide aile eş meseleside var zaten hak mak vs vs durumları işte :) o paralara alacagın quickler bile cok iyi olmaz ama bulursan alabilirsin acele etme piyasa suanda yüksek ben aarabayı aldıgımdan beri sadece 1250 lira masraf ettim 1.5 senedir biniyorum oda şanzımanında sorun vardı komple degistirdim bende ikinci el arabada masraf olur hiç bişey olmazsa keyfi masraf edersin ama dikkat et 106 alırken dikkatli ol :) şimdiden hayırlı olsun
Düzenleyen yawruaslan - 03 Ekim 2014 Saat 11:07 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Yavruaslanöncelikle teşekkür ederim yaptığınız yorumdan dolayı. Dediğiniz gibi piyasa yüksek biraz sabredecez artık düşmesi için bekleyecez. Pusuya yattım bekliyorum. Ayrıca tavan hariç boyalı felan pek takılmıyorum sonuçta bende hatasız sürecek kadar profesyonel değilim. Değişen konusunda kaput felan olmadıktan sonra çamurluk felan pek takmıyorum. Tavan hariç boyalı olması da sıkıntı değil önemli olan ağır kaza veya taklasının olmaması sonuçta sıfır araba almıyorum ticaret içinde almıyorum. Hatasız beklenemez özellikle bmw 106 golf vs. Gibi genç işi ve spor arabalarda :) kuş serisini yazmıyorum bile. Benim amacım hız vs. Değil zaten bunu yapacak bir alan ne Bartında ne Ankarada var otoban veya ana yollar haricinde :) onu yapmaya kıyacağımı sanmıyorum malum şahsıma ait ilk araba olacağından oldukça dikkat ederim. Gtı bu fiyata çok zor biliyorum. O yüzden quick mantıklı geliyor. Kuş serisine 8-9 bin istedikleri ortamda bu paraya spor bir araba gerçekten aşırı uçuk sayılmaz. Tabi ki yıkık ve klimasız vs. Olmamak şartıyla. Motor ustası ve kaportacı tanıdıklar var ben aşırı anlamadığımdan almadan önce göstermeyi düşünüyorum. Quick aramaya devam edelim. Sizler tavsiye ediyorsanız doğru karar vermişim. En azından alacağım arabanın ufak tefek masraflarını karşıladıktan sonra beni motor ve yürüyen yüzünden gurbette usta usta gezdirmesin. :) Mobil olduğum için yazım hataları vs. Varsa özür dilerim Saygılarımla iyi forumlar dilerim..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |