![]() |
|
106 GTI nasıl biliriniz? ( Birkaç soru ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2014 Saat 21:37 |
|
Selamın aleyküm;
106 GTI yada Quicksilver alacağım. Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak 1. S16 nedir? 8200 yazılım nedir? Ne işe yarar araca zarar verir mi? 2. Quicksilver modelleri 4 kişi binildiğinde bayırlarda bayılır mı? 3. GTI 1.6 modeller yakıt konusunda çok yakarmı? Benzinde. Yada LPG de ne yakar. 4. Sunroof olanlar genelde su alıyormuş duyduğuma göre nedir ne değildir? 5. 200 binden yüksek KM si olan 106 'lar bitikmidir tutulurmu? 6. Yedek parça pahalımıdır? 7. Önereceğiniz araç varsa 106 1.4 yada 1.6 değerlendiririm. Teşekkür ederim iyi forumlar.. |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 kullanan arkadaslar illaki yardımcı olacaktır ama ben suna acıklık getireyim, bakımları yapılmıs düzgün kullanılmıs bir 106 icin 200 bin onemli bir km degil. 106 ların üretimi biteli uzun yıllar oldugundan piyasadaki araclar kullanılmaya devam ediyor, bir cok el degistiriyor, düsük km yazanlarında hepsine inanmamak lazım, istisna düsük kmler tabiki de olabilir fakat cogu 200 bin civarında ya da yakın zaten.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Öncelikle hayırlısı olsun .. 1. s16 bazı donanımları olmayan modelidir ( klima vs ..) 8200 pp devir mesafesidir chip uygulamasıdır aracı çok sıkıştırırsan motor ömrünü azaltır... 2.Kaçtane quıke silvere bindiysem hiç memnun kalmadım araba gitmiyor... 3.aslan besliyorsan yemini düşünme ama 0.50 krş aşağı yakmaz senin kullanımına bağlı artada bilir.. lpg tavsiye etmem 106 her kite uyumlu değil bulmak şans işi.. birde 106 şohben değil ki tüplü olsun... 4.genelde ne kadar iyi bakılsada mutlaka sunrooftan su girer sebebide ya tırnaklarından kaynaklı yada lastiklerin aşınmasından kaynaklı olur... 5.200 km takıntın olmasın arkadaşımın dediği gibi artık üretimi olmayan arabalar ee haliyle bu km normal asıl düşük km kork çünkü artık km geri çekiyorlar bilgine... 6.yedek parça azda olsa pahalı haliyle 7. 106 her modelini tavsiye ederim.. İlk gtı derim bütçen yetmezse benim için performans önemli değil dersen quıke al görüntü aynı ama ciğer yok bilgine . performans olsun görüntü farketmez dersende xs al bende xs var ve çok çok memnunum...
Düzenleyen outlaw - 03 Ekim 2014 Saat 10:13 |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
quıck yaklaşık 1.5 sene bindim 2 sene gtı kullandım tabiki gtı daki tadı bulamazsın kesnlikle ama kalkışlar serilikte yinede tatmin eder quıck hem az yaksın istediğimde serilik performans olsun diyosan quıck iyidir
|
||
93-106-307-207
|
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Teşekkür ederim alakan için. Çok açıklayıcı olmuş.
|
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş 2sene boyunca 106 quiksilver kullandın badikit 106gti ile aynı sadece motor farkı var ama kilo su nedeniyle genede seri bir aractır 875 kg ağırlığı var araçta 3 kişi ile 3.vitesle dik yokuş çıktığımı bilirim ama sakın peugeot un hiç bir modeline tüp taktırma şahsen tüpe karşıyım sonucta araçlar kombi değil :) 106 gti biraz sıkıntılı bir araçtır motorundaki güç seni cezbeder sağlam gider ama durması kaza haberlerindeki gibi biraz zordur açıkcası biraz tehlikeli on numara 106gti sevdalısıydım ama şu kazalar yüzünden 106 gti iden soğudum genede tercih senin kardeşim hangi aracı alırsan al allah kazasız belasız kullanmayı allah nasip ettsin
alacağın araç şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin |
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
|
Kaderim@61 Değerli yorumların için teşekkür ederim.
Ya şimdi yorumlar çok çelişkili. Gerek bu forumdaki gerek başka forumlardaki yorumlar olsun insanın kafasında şüphe bırakıyor. 3 kişi 3. viteste çıkıyorum demişsin, yukarıdaki arkadaş ise gitmiyor demiş. Geçen gün bir 106 beğendim satıcı arkadaşa güvenmeyip eski sahibini aradım, forumlardan vb bulup telefonla görüştük. Adam diyor ben o araçla güzel bir kaza yaptım önden vurdum motor kucağıma geldi. Görüşmesem gidip alacaktım aracı. Yani demem o ki , kimse yoğurdum ekşi demiyor. Bu nedenle araçları cm cm inceler oldum. Birde Airbag patlamış, duvara yapışmış GTI lara çok uçuk rakamlar yazılmış. Hevesim kaçtı açıkça 1 2 daha koyup hondaya yöneleceğim bu gidişle.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |