![]() |
|
508 arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cisbam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2014 Saat 20:10 |
merhaba aracım 2012 model 508 1.6 6 auto.aracımın kontagını acınca bilgi ekranında akü sarj arızası yazıyor ve kontak bosa dönuyor.defalarca acıp acıp kapatınca düzeliyor.ankara görala gittim bu sikayetten aracta bi sıkıntı gözükmüyor dediler.bugun ise sıfır akü takıp denedik yine aynı.sizce nedendir bu yardım edebilirmisiniz lütfen.
|
|
![]() |
|
cisbam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Donanım haberde bu arızayı yasayanlar buldum sigorta kutusu rölesi yanmıs servis degistirmis ve düzelmiş..bilgili birileri cevap verebilirmi lütfen
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arizayi yapnasinin bir cok sebebi var ama ilk bakilmasi gereken yer start stop tüpü ve roleleridir
|
|
|
|
![]() |
|
Balgattaki göral aracta bisey yok dedi.hayret yani.nereye gidip derdimi anlatsam bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Glemurri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Aynı sorunu bende yaşıyorum suanda kutup basını soktum taktim silinir belki diye yine silinmedi hata devam ediyor yolda giderken yandı bende bu hata
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |