![]() |
|
206 dizel torsiyon tamiri hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fthky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Konum: besiktas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2014 Saat 16:18 |
Arkadaslar merhaba 2007 peugeot 206im var sag arka tekerim yamuk baya baya . Bunum sebebi torsiyon diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.sebeb bu ise eger ne kadara patlar bana istanbul ici yaptirabilecegim tanidik bildik ucuz yollu guvenebilir bi usta varmi ?
|
|
![]() |
|
ysf18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam arkadasim ben yaptirdim yeni 500 yer.
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
/ \tekerler bu sekildeyse torsiyondur bende yaptiricam bi ara
150 tornaci 100 iscilik 90 tlde bilyasiydi sanirim tam hatirlamiyom Yaptiran bi arkadas vardi burda o daha net bilgi verir |
|
![]() |
|
SNKORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2014 Konum: ARTVİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SNKORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üsküdar da çevik kuvvetin yakınında bosch car var.
benim eski 206 dizelin torsiyonu orda yaptırmıştım. 400-500 arası bi fiyata malolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |