![]() |
|
106 ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uragan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2014 Saat 13:08 |
arkadaşlar aracımda kenwood marka usb li cd mp3 çalar teyp mevcut arkada 2 tane pioneer marka 460wattlık oval hoparlör ön ve arka kapılarda 13 cm lik 80wattlık hoparlörler mevcut.sorum şu aracıma kutu bass vs istemiyorum sadece istediğim daha yüksek seslerde sesin bozulmasını engellemek ve çok daha güzel ve temiz ses elde etmek.şu an gayet iyi aslında ama daha temiz ses istiyorum.bunun için anfi mi takmam gerek yada ne yapmam gerek bana bu konuda yol gösterirseniz sevinirim çok büyük bütçeler de ayıramam ucuz yollu ne olur yada şukadar harcasan aslında şöyle olur diyebileceğiniz neler var cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anfi ve bass olmadan kullanabileceğiniz en guzel ses sitemine sahipsiniz zaten. halen tatmin etmiyorsa anfi ve bass şart.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Uragan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Peki bass olmadan sadece anfi bağlatsam olur mu bu mümkünmüdür olursa nasıl bi faydası olur
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
anfi takarsanız, hoparlorleri de daha guclu olanlarla degistirirsiniz. elinizdekiler boşa çıkar. bu sistem tatmin etmiyorsa anfi takacam derseniz, kesinlikle subwoofer da koyun, tam olsun.
benim eski aracımda anfisiz sizin sistem vardı, gayet iyiydi. subwoofer takmıyacaksanız, anfiye ve yeni hoparlorlere para harcamayın elinizdekileri kullanın derim. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kapılara izolasyon yapabilirsin, arka pandizotu fiberglass dan döküp mid takım bağlayabilirsin. ve bu midleri amfi ile beslersen güzel bass hissi de vereceklerdir.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |