Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Modifiye - TUV - Polis

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DgNTsN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014
Konum: Istanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DgNTsN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Modifiye - TUV - Polis
    Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2014 Saat 12:44
Arkadaşlar aracımda bazı değişikliklere başladım. Sonra farkettim ki bunların bazıları TUV den geçmiyor kimisi Polisten,

Kimseyi küçük görmek gibi bir derdim yok ama TUV den geçen bir araç Polis kontrolünde bu konuda hiçbir yetkinliği bulunmayan 25 yaşındaki gençler tarafından nasıl cezaya tabi olunur.

Kafasına göre bu orjinal değil deyip yaslıyor cezayı. Öyleki orjinal değilim diye bas bas bağıran bir parçaya bile yorum yapma hakkına ve bilgisine sahip değil. Mahkeme bile adam katil olduğunu bilse delilsiz bişrey yapamıyor. bizim polisler her biri bilir kişi olmuş asıyo kesiyo,


sizin fikirleriniz nedir ???
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2014 Saat 12:56
TUV işi sıkı tutar orada herkes eşittir, adamların kuralları açık standart donanımla gelmezsen geçemezsin. düzelt geri gel derler.

Trafik işi biraz şans işi ben yıllardır ön cam dahil zifiri karanlık, amerikan park, far sis xenon, abarth egzozla gezen arkadasımı biliyorum TUV muaynesi haric hic bisi olmuyor.
Fabrika standardındaki arabasına yıllarca filmsiz binip, hadi yaptırayım bari deyip sadece yan camlara açık film yapıp başına trafikte iş açılan arkadaşta biliyorum.

Trafik işi kısmet işidir, polis arkadaşlar da işini yapmaya çalışıyor, yaşları önemli değil devlet yetki vermiş bir kere, neden ben diye sorgulamamak lazım, denk gelene yazarlar.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
DgNTsN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014
Konum: Istanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DgNTsN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2014 Saat 13:19
benim söylediğim şey tam olarak yetkinliklerinin olmaması. Kanun diyor ki şu kanuna uymuyorsa yaz cezayı. o polis neye göre hangi yetkinlikle o parçanın orjinal olmadığına kanaat getiriyor. yanına bi uzman alır o kişi derki bu parça uygunsuz yazar cezayı. 

ben çok fabrika çıkışı kule gergisinden, egzosdan, janttan, camdan, ceza yiyen gördüm.
arkadaşım impreza wrc ile sıfır modifiye olmasına ragmen ceza yemekten bıktı sattı. polis diyorki şu gaza bas bakalım, basıyor ve boxer motorun sesini egzost dışarı atıyor ve doğal olarak adam cezayı yiyor egsozdan. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.