![]() |
|
2313213213 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2014 Saat 21:33 |
Merhaba arkadaslar aslanimin akusu bitti hangi akuyu tavsiye edersiniz. Marka ve model ne secmeliyim aracimda ekstra donanim yok.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben 3 hafta önce serdar akü aldım 90 TL 2 yıl garantili bi sıkıntı yaşamadım diğerleri çok pahalı geldi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İnciyi tavsiye ederim daha öncesinde power vardı power çabuk bitti inci aküden memnunum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Elektirikçimin tavsiyesi üzerine 2 gün önce inci akü aldım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
yiğit aldım bende bilmiyorum şimdilik iyi gibi bir sıkıntı çıkarmadı
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Akü degistirirken teyp kodu istermi birde ekranda passenger airbag default gibi birsey yazdi bu nedemek
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Aku degisiminde teyp kodu ister. Oncelikle kodu edinin, sonra degisim islemini yapin muziksiz kalmayin.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Bende varta aku kullaniyorum tavsiye ederim
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teyp kodu istediğini söylerseniz akücü ona göre kodun gitmesini engelleyecektir yanında yedek bi aküyle hiç kesinti olmadan değiştirebiliyolar. Benimde pazar günü bitti aküm birden power aküydü tam 2 yıl 2 hafta gitti (muayene tarihinden biliyorum) zaten 2 yıl garantisi vardı artık ona göre ayarlamışlar herhalde:) mutlu 140 inci 125 tl idi bende star diye bişey taktırdım 100 liraya hepsinin 2 yıl garantisi var dedi adı var onların sadece buda aynı akü işte dedi iyi dedim taktık bi sıkıntı yok sıkıntı olursada getir değiştiririz 2 yıl boyunca dedi.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |