![]() |
|
206 ön disk değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 14:34 |
Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
|
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapacaz artık masraf :) saolasın
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Uymaz, fren merkezleri dar gelir. Komple değiştirmen lazım. Ben de öyle yapmıştım brembo max hava kanallı disk taktırdım çıkmacıdan komple kaliper ve fren merkezi aldım.
|
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Merhaba, Peugeot 206 1.4 HDI sahibiyim. ön disklerim hava soğutmalı değil. hava soğutmalı disklerden aldığım taktirde kaliperlere uyarmı yoksa kaliperde değişmesi gerekir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |