![]() |
|
Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
semih7 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: konya / izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 Saat 16:17 |
|
merhaba arkadaslar https://www.peugeotmarket.com/ diye bi site buldum sitede ürünlerin orjinal olduğu yaziyor.
Sizce güvenilir mi daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı pazartesiye kadar parca alicamda acil yardımlarınızı bekliyorum..
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba ben alışveriş yapmadım ancak forumdan alışveriş yapan arkadaşlarımız var güvenilir bir site hatta yanlış hatırlamıyorsam önceden forumumuza sponsordu
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
güvenli bir sitedir.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Evet daha önce sponsorumuzdu, Orjinal parçalarda var yan sanayide.
Ben parçalarımı hep ordan alırım kredi kartını bilmem ama ben kapıda ödemeli tercih ediyorum genelde, hiç sorun yaşamadım zaten çok değerli bir esnaf arkadaş tavsiye ederim. |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
semih7 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: konya / izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
peki arkadaşlar şimdi parca orjinal olsa dahi 2.sinif orjinal parcalarda var bildiğiniz gibi öyle olma ihtimali var mı yoksa 1.kalite mi ürünleri?
|
||
![]() |
||
|
bu parçaların yan sanayi veya orjinal olduğunu nerden anlicağiz peki
|
||
![]() |
||
emrecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
yanındaki parantez içindeki orjinal yazısından :)
|
||
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
||
![]() |
||
|
ahahhhah eyvallah adamsin :D Düzenleyen semih7 - 13 Eylül 2014 Saat 16:43 |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |