![]() |
|
LPG SİSTEMİ UYARI !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasanxs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 Saat 00:51 |
arkadaşlar eski bir lpg ecu üretim ve tamir teknisyeni olarak sizleri çalışmış olduğum markanın yenilenmiş ecu ve kablo setleri konusunda uyarmak istedim şu an yaklaşık 6 ay kadar önce yenilenmiş olan sistemin deneme amaçlı uygun fiyata satılıp kullanıcılara ciddi sıkıntılar çıkarttığını bu gün kendi araçıma sistem montajını yapan ustadan öğrendim yaklaşık 10 adet araca takılmış ve motor bölümünde kimisinde ufak kimisinde büyük kablo yanmaları yaşanmış ve bunun harıcınde enjektörlerindede yenilemeye giden firmanın yeni enjektörleri araç stop ettikten sonra gaz vermeye devam etmiş ve ustamızın söylediği motor üzerinde buz kütlesinin bulunduğu kablo konusunda haklılar bir kaç eski müşterizden ziyaret sırasında duydum ama donma konusu bana oldukça garip geldi markayı öğrenmek isteyen arkadaşlarım özelden mesaj atabilirler şu anda sistemdeki hatar düzelmiş ve sorunsuz kararlı şekilde çalışmaktadır sade 6-7 ay kadar önce alınıp stoklanmış kit lerde bu sorunun olucağını düşünüyorum markayı öğrenmek isteyen arkadaşlarım lütfen özelden mesaj atsınlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |