![]() |
|
crosovver ne ise yarar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2014 Saat 07:34 |
Arkadaslar yeni mid takimi alicam bazisi crosoverli bazisi diil jbl hepsi burada 137 tl olani var16.5 cm ama crosoveri yok illa olmalimi olmassa ne olur
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mid tiz bas ayrımını yapan süzgeçtir. amfiye bağlarken comp gibi ses almak istiyorsan zorunlu.
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ole abartili bi ses istemiyorum aracin icerinde beni tatmin etmesi yeterli ancak bu crosovver olayi kafami karistirdi
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Eğer anfiye bağlayacaksan crossoverli olanı al yoksa diğerini al benin pioneer ts 20 leri aksasuarcı baağlarken croossoverleri bağlamayı unutmuş onlarda tis hoparlöre gelen basları bloke ediyordu. Tabi twittere baslar fazla geldiği için yandı O yüzden anfiyle kullanacaksan crossoverli al hem güzel ses alırsın hem hoparlör ve twetteri korursun
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Tabi anfiyle balicam crosovveraiz alirsam anfi balyamammi baglasam verim alabilirmiyim
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
?
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Bence normal teyp çıkışına bağlayacaksan crossoversiz al ama arada çok fiyat farkı yokca crossoverli al hem bassı hem tiz hissedersin jbl tavsiye ederim.
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
aktif yapmayacaksanız crossoverli alın en azından yakmazsınız aşırı güç uygularsanız. azda olsa korur koruyucu değil ama direk bağlamaktan iyidir
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Ben de beni tatmin etsin yeter diyordum. Tesisatcida fikrim bir anda değişti ve woofer da taktırdım. 2 set crossover lı mid takımım var. Amfiden besliyorum. Teyp çıkışlarından direk mid bağlamak mantıklı değil(hele ki guclu bir mid set ise). Önlere güzel bir coax hoparlör taktir midleri de arka pandizota tak derim ben. Crossover bass sesi 16.5 lik hoparlöre verir ve tiz sesi de tweter a verir.
Edit: İmla Düzenleyen LeckenJugend - 12 Eylül 2014 Saat 21:30 |
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |