![]() |
|
206 1.6 Xs - 2.0 Gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xchllyx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2014 Saat 22:00 |
Öncelikle merhabalar Forumu yeni bulup kayıt oldum konu yanlış yerde ise kusura bakmayın iş yerinde olduğumdan fazla araştırma okuma fırsatım olmadı o yüzden konu açarak aklıma takılan yerleri sizin gibi araç sahip lerinden öğrenmek istedim yakın zamanda araç almayı istiyorum fakat 206 2.0 GTİ ile 1.6 Xs arasında karar kılamadım bunun sebebide aklımı kurcalayan yakıt problemi gencim 23 yaşındayım 2.0 performans olarak benı tatmin edebilcek olduğu için çok cazip geliyor ama bunu yanı sıra yakıt tüketiminden çekiniyorum acaba bilgisi olan arkadaşım benımle bu konu hakkında deneyimini bilgisini paylaşabilirmi heryere araçla giden gidicek olan biri değilim ama yinede çekiniyorum 1.6 Xs nin yakıt tüketimini 2.0 Gti yakıt tüketimini deneyen ve gören arkadaşlarım benimle paylaşırmısınız
100 km yolda şehir içinde şehir dışında lpg li lpg siz ne gibi bir fiyat ortaya çıkıcaktır Şimdiden teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoş geldiniz.
206 gti temizi zor bulunuyor iyi araştırmak lazım 206 xs de aynı. 206 xs ler 2001 ve sonrası motor değiştirdi yakıt tüketimi 2001 öncesi motora göre daha az yakar motor gücü ise 90 hp den 110 hp ye çıkarıldı bence gayet tatmin edici bir güç Ayrıca 206 quicksilverde 1.6 110 hp dir. Benim 1.4 motordan bile az yakıyor. Eğer temiz 206 gti bulursan yakıtı üzmez ama yinede 50 kr altına düşmez. 206 quicksilveri bir düşün derim 206 gti bulamazsan. |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
xchllyx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim ben quicksilver ile pek ilgilenmedim ama tavsiyen üzerine kısa bır göz gezdirdim sanırım dediğin gibi yapıcam eger duzgun GTİ bulamazsam quicksilver a yönelicem görüntü olarak ta gayet güzel geldi gözüme 110 bg olmasıda beni bu araçlara yönelticek sanırım :)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Quicksilver güzeldir donanım olarakta fuldurmodel olarakta yüksektir 2004 2005. Yalnız quicksilver de sanruf olmazsa olmazlardandır. Ayrıca beğendiğin araçların linkini buraya atarsan araç hakkında fikirlerimizide beyan ederiz. Allah gönlüne göre versin.
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar.
Konuyu yakıt tüketimine açmışsınız aslında okadar da çok alakasız bır yerde değil yerınde olmuş konunun yeri ile alakalı sorun yok gibi bence. Kasa olarak bahsettiğiniz seriler hemen hemen aynı motor gücü olsun iç dış olsun bazı şeyleri değişkenlik gösteriyor 2.0 GTI bulması şu zamanlarda gerçekten zor çoğu zorlanmış bilinçsizce kullanılmış zaten adam işe gidip gelmek için GTI almaz performans için alınır genelde o yuzden riskli diğer yanda gerçekten çok iyi olanlarda var bunlarda haliyle hakkı olan fiyatın üstüne çıkıyorlar o yuzden GTI düşünürseniz tavsiyem heves edipte ucuza kaçmayın ve gerçekten anlayan mumkunse daha önce kullanmış biri alcağınız aracı görsün.xs ve quick ler içinde durum aynı çok değişmiyor önemli olan inşallah temizine denk gelirsiniz yakıt konusunda 2.0 zorlar az yakıyor diyemem ama 1.6 araç lpg falan derken çıtırdan olur fazla zorlamaz performansıda memnun eder ancak 1.6 lar 1.4 den az yakıyor diye bir durum yok 206 zaten kendısı az yakan araçlar arasında yalnız yukardaki arkadaşın dediğine katılmıyorum bir daha yapmalısınız bence hesaplamaları 1.4 motorlar genelde 8V olur ve bunlar performans ıçın uretılmemiştir 1.6 lar 16V ise yakıt konusunda bu yuzden ekonomiyi sağlar ama 1.4 motordanda az yakma gibi bir durum söz konusu değil lpg ile ancak 1.4 motorun benzinde yaktığı miktara eşitlenebilir. Düzenleyen samet206 - 11 Eylül 2014 Saat 00:59 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
teknik verilere dayanarak 1.6 110 luk motorun 1.4 8 valf motordan az yaktığını söyledim. Belki az yakmıyor ama çokta yakmıyor hemen hemen aynı
1.6 16 valf 110 hp 8.6 lt /5.1 lt. 1.4 8 valf 75 hp 8.5 lt / 5.2 lt Kullanım klavuzunda bu değerler yazıyor. Bende kullanım klavuzuna dayanarak söyledim. Düzenleyen Red dream - 11 Eylül 2014 Saat 01:43 |
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
daha önceden 206 XS kullanmamıştım daha p.tesi günü aldım ama şu kadarını söyleyim sana performansı sağlam yakıtı GTI ile kıyaslanırsa %40 daha az yakıyor vergisi ile de kıyaslanınca bakımı felan XS derim. karar sizin adam akıllı yakıt konusunda tecrübe edinmedim ama edindiğim kadarı ve öğrendiğim bilgiler ile kıyaslarsak XS daha avantajlı. ama alırsanız XS de 2001 almanızı tavsiye ederim.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
huseyin.ozcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.ozcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim gti nin ölüsü 180 görür ama vergisi çok keretanın yıllık 644 lira işte 15 yaşımı geçmiş bulursan onlar 298 lira yıllık 13- ila 15 bin tl lik araba için vergisi çok fazla ama şekli yeter piyasada adamlar şahin doğana 9-10 bin lira para istiyorlar gülüyorum
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyorum herkesin hastalığı ben 106 xsi aracım var 85 model şahinim vardı 98 trafiğe çıkışlı orjinal 11bin kmde verdim değişen hiç bişey yoktu sadece cms 40 jant koymuştum takasa girdim 106yı aldım beyin yanıktı bulamamışlar bende üste para aldım karbüratörlü ve distribütörlü yaptım aracı yurt dışından motor aldım en son geçen yıl muayeneye girerken
|
|
change
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Benim tavsiyem xs 110 luk sunroof her zaman + gösterir aracı iyi bakarsan motora yürüyene seni asla üzmek 4 yıl xs kullandım 4 te motor devr 6000 190 gördüm her türlü tatmin eder
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |