![]() |
|
307 zenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2014 Saat 21:07 |
Arkadaslar aracimin farlarini zenon yapmak istiyorum.su an ustundekiler orjinal zenonu alirken farlarin orjinalinemi gore almamiz gerekiyor.6000 k diye biliyorum ama yardimci olursaniz sevinirim.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xenonu tavsiye etmiyorum ama yine de sizin bileceğiniz iş.
Halojen ampüller renk skalasında oratalama olarak 2500 ila 4000 kelvin arası parlaklık verir. Bu da sarı tona tekabül eder. Mavi camlılar ve aydınlatması güçlü olan ampüller ise 5000k değerine kadar çıkar. gece ve gündüz aynı zamanda yağmur ve kar şartlarıdna tavsiye edilen 4-5 bin k arasıdır. Orjinal xenon lu araçlar genelde 4350k ışık yayar. isterseniz 30000 hatta 60000K bile takarsınız bu sizin zevkinize kalmış. kelvin değeri arttık.ça renk önce beyaza sonra maviye mora ve kırmızı pembeye doğru gider . |
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim farlarla sararma mevcut o yuzden mevcut ampullerde verim alamiyorum farlari parlatmayi yaptim ama cok az parlama oldu o yuzden zenon takmayi dusunuyorum beyaz olmasi yeterli benim icin o yuzden nasil bise takmaliyim birde ben luleburgazda oturuyorum far parlatma olayini kaportacilarda yaptirabilirmiyiz.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
xenon kitleri gittigidiyorda 60 tl den başlayan fiyatlarla bulabilirsiniz daha kalitelileride var tabiki Aracınız peugeot 307 ise h7 ampul 6000 k olanını alınız. 206 ise kısa far ampulu nedir bilmiyorum ama ona göre h1 yada h7 olanını ve 6000k olanını alınız. Ancak muayeneye giderken xenonları söküm normal ampulleri takmanız gerekiyor bilginiz olsun. arka kapaktaki delikleride bantla iyice kapatın muayeneye gideren . Aydınlatmanız artacaktır ancak karşıdan geleninde gözünü alacaktır yinede karar sizin
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
selam küçük bir dip not benden olsun 307 im de zenon takılı kış soğuk havalarda
zenonlar ilk ısınırken fazla akım çekiyor ve ekran dahil ekran aydınlatma ışıkları sönüp beyin korumaya geçiyo ve aynen lpg de varsa kapanıyor yolda giderken denemeyin motor stop ediyor.yazın bu sorun yok hava sıcak yaşayan varmı bilmem ama benim 307 korumaya geçiyo kısa zenonlarda aklınızda bulunsun |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
xzenonlar aracın beynini yoruyo hocam takma başına iş açarsın benım arkadaşım 407 taktı beyni yandı arabanın sarı ampule gore ayarlı voltaj akımı az cektıgı ıcın zenonlar beyıne asırı besleme oluyo ve ısınıyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
ben bir buçuk yıldır yaz kış yolda giderken dururken xenon kullanıyorum şimdiye kadar hiç bişey olmadı hala da kullanıyorum
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Peki ben bu farlari nasil parlatabilirim kaportacilar bu isi yaparmi ben magirusun parlaticisini alsim ise yaramadi.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hocam o farın parlamasını ıstıyosan dıstan yapmıcaksın sadece ıcını acıcaksın guzelce ıctende yapıcaksın
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
emrecan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Buca/İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
pasta cila yapan arkadaşlar dıştan parlatabilir. içini sorarsınız onlara
|
|
2005 Peugeot 206 SW 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Saolun arkadaslar
|
|
206rc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |