![]() |
|
Direksiyon kilitlenmemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2014 Saat 21:07 |
Arkadaşlar,
106 aracımda direksiyon kontak anahtarını çıkardıktan sonra, sola çevirince kilitlenmiyor. sağa çevirince kilitleniyor. sebebi ne olabilir. direksiyon kutusu tornada tamir edildi. yerine takılırken ayarlayamılar mı sizce? yoksa 106 larda sadece sağa çevirince mi kilitleniyor
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamir olmadan önce durum nasıldı ki bunun farkında değilmisiniz normalde 206 da da sola çektığınde kılıtlenıyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamir olmadan önce hatırlamıyorum. ama şimdi arabayı park ettikten sonra tekrar baktım. sola da kilitleniyor. sağa çeyrek tur çevirmek yetiyor. sola ise yarım tur çevirdim kilitlendi.
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |