![]() |
|
teyp değişimi sonrası hata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2014 Saat 20:47 |
Arkadaşlar 206+ aracımdaki clarion marka orjinal teybi söküp pioneer teyp taktırdım. şimdi tek satır ekranımda, ortada "ön" yazıyor ve sağda saat yani "13:47" yazıyor. bu normal mi? simsiyah ekran mı olmalı yoksa saat yazıp ortası boş mu kalmalı?
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı stop edin.
Teybi kapatın, Kaputu ve şöför camını açın. Aracı kitleyin. 3dk bekleyin. kutup başını sökün 1dk bekleyin Kutup başını takın. 1 dk bekleyin. Kapıyı açmadan park lambasını yakın. Sorun düzelecek. Düzelmeden önce de kapıyı açıp kapadığınızda o yazı değişir. |
|
![]() |
|
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğin işlemleri yaparsam ne değişecek? Ekrana parça listesi mi gelecek yoksa başka birşey mi? Sabah aracı çalıştırdığımda siyah ekran ve sağda saat yazıyordu. "ön" yazısı gitmişti.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Ali, Doktor reçetesi gibi olmuş maaşallah Umarım arkadaşın sorunu çözülmüştür. |
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
ali ne yaptın sen :D
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
hayır sadece tarih yazar ekranda sadece orjinal teyplerde yazı cıkmaktadır.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teyp degistirdikten sonra kapilari actiginizda acik olan kapi yazisi kayarken bir noktada kalir taki siz kapiyi tekrar acip kapayana kadar. Arkadasin durumu bu ama baska ne cozumu ariyor anlamadim yapmasi gerekeni yazdim yukarda. Kimisi cevap bulamiyorum diye yaziyor kimisi de cevap veriyoz begenmiyor.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
aynen öyle ali kardeş :) |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Öğrenmek istediğim sadece normalinin ne olduğu ve bu işlemi yaptığımda ne olacağıydı fakat bu kadar kızacağını tahmin etmemiştim. Aşırı uç tepki verdiysem affola Ali kardeş.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
Biraz diline geleni söyleyen birisiyim kızmadım. Aracı yeni öğreniyorsunuz ben çoğu şeyi aylar sonra öğrendim. Belki hala bilmediğim bir çok şeyi var.
Teyp sorunu ben 3 satır ekranla çözdüm çok sonra bu yöntemi öğrendim. Bir çok başlığa da yazdım aslında ses sistemi bölümünde görebilirsiniz. Araçta herhangi bir değişiklik yaptığınızda bu bahsettiğim olayı uygulayın. |
|
![]() |
|
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Peugeotlar robot misali her yeri ile iletişim halinde olan bir araç. Arkadaş çok iyi anlatmış çözümü. araçtan sensörle takip edilen bir parça yada elektronik bir parça söküldüğünde aracın resetlenmesi gerekiyor. yukarıda anlatılanlarda bu işi yapıyor. bu sayede araç beyni o cihazı takibi bırakıyor ve kafası karışmıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |