|
LGP Lİ ARAÇLARIN BAKIMI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2014 Saat 18:44 |
Merhaba arkadaşlar, lpg li araçlarda lpg bakımı kaç km de yapılıyor yada dikkat etmemiz gereken veya kontrol etmemiz gereken birşey varmıdır? Bir sıkıntım yok ama bilmediğin için soruyorum.
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
10.000 bakımı var lpg nin. lpg sisteminden bir filtre değişiyor. ve sistem a dan z ye kontrol ediliyor. regulatör kontrol ediliyor. son olarak ayar yapılıyor diye biliyorum
|
|
106 98 xr
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
|
Ben akl marka taktırdım 5 ay kadar oldu 8 bin km yaptım geçenlerde ayar için götürdüğümde usta bakım için 20 bin km olması gerekiyor bu bakımda genel kontrol ve gaz filtresi değişiyormuş.
|
|
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ayrıca yazılım güncellemesi varsa o yüklenir.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
tşk ederim. kontrol için götürsem iyi olur.
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
10.000 bakımı var normalde filtreler değişiyor ve blgisayara bağlanıyor 30-40 TL masrafı olması lazım.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
lamazibici06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
|
10 bin diye biliyordum bende
|
|
emre özer
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |