![]() |
|
BURSADA PEUGEOT USTASI LAZIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2014 Saat 18:33 |
Merhaba arkadaşlar, bursada tanıdığınız bildiğiniz güvendiğiniz usta varmı? Önerebileceğiniz biri varmı?
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet var hocam k.sanayide biroto var seref usta hakan usta var işin uzmanıdır.. Tavsiye ederım
|
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
![]() ![]() ![]() ![]() |
biroto yu duymuştum, gideceğim zaman yardımcı olursan sevinirim.
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
doğuş otonun karşısında nilkardan çıkma bi ustam var gideceğin zamn yardımcı olurum |
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
doğuş oto nerdeydi?
|
|
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Bahsedilen Doğuş Otomu Bilmiyorum Ama , Yeni Yalova Yolunda Metro ve koçtaşın avmleri var bilirsiniz onun yanında , yakınında .
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
http://www.dod.com.tr/Dealers.aspx
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
1 Tane varmış zaten :D :D Benim Dediğim Ozaman , Eğer METRO&KOÇTAŞ ( İkiside Yan Yana Zaten ) Orasını Biliyorsanız Oraya Giderken Yolun Üstünde Görürsünüz Doğuş Oto Yazıyor Zaten
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Tabiki olurum yardımcı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
yardımınız için tşk ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım aracının motoruna birşeyler yaptıracaksan güçlendirme anlamında yada anlayan biri olsun dersen pazar pazarının altında ergin ağaç lisesi var onun karşısındaki aradan gir turbocu aziz usta var mükemmel anlar pejo araçlarından ama sadece öyle bakım yaptırcam diyorsanız küçük sanayide 7bloğun başında pejocu metin var onada götürebilirsin normal set yağ filtreler flan değişimiyse parçaları al kendin yap bende 106 var kendim yapıyorum geçen akıslarka porya bilyalarınıda aldım haftasonu evde değiştirdim ama alt tablalarıda değiştircem söktüğümde fark ettim rotiller laçkalaşmaya başlamış bakım kolay pejolarda aynı tofaş gibi yeterki anahtar takımın olsun
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |