![]() |
|
ELM327 OBD2 BLUETOOTH, ariza tespit cihazi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 23:10 |
|
1 adet acilmamis orjinal bandrollu ambalajinda ELM327 Mini Bluetooth OBD2 cihazi
Kutu içeriği CD ve cihazdan oluşmaktadır. Elm327 Bluetooh OBD2 Cihazı, araçlarımızın ECU sistemine bağlanarak, araç sensörlerinden araç beynine giden bilgileri okumamızı, düzenlememizi sağlayan bir cihazdır. Android, symbian ve windows işletim sistemli tablet, telefon ve bilgisayarlarımızla aşağıdaki verileri kablo derdi olmadan, bluetooth ile görebilir ve düzenleyebiliriz: Hangi Veriler:
Klon degildir orjinal ELM327 chip kullanir.Lutfen cakma urunlerle karistirmayiniz Peugeot'larla tam uyumludur Fiyat : 35 TL Iletisim PM |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bundan bende aldım ama bi türlü pc ye bağlanamadım bluetoth da görünüyor bağlantı şifresini giriyorum ama bağlanamıyor nasıl bağlanacağını siz biliyormusunuz ?
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kullandiginiz programdan veya cihazdan olabilir , bu cihazlarin piyasada cakmasi cok fazla
|
||
![]() |
||
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu parçağı aracın normal arıza tespit için takılan yere mi takıcaz ilk defa gördüm program felan bişi gerekiyormu ekstra gerek yoksa ve takılması basitse ben talipliyim :)
|
||
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
||
![]() |
||
|
hocam android Telefon veya pc uzarinden baglaniyorsunuz zaten kendi icinde cd si var , android icinde Torque adli programi kullaniyorsunuz, kullanimi cok basit , zaten ben alirsaniz yardimci oluyorum
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
fiyat cok uygunmus, OBD2 cihazını ben de kullanıyorum, servisin bilgisayar bagladıgı yerden takılıyor, arıza kodu okuyabilirsiniz. bluetooth lu bir akıllı telefonla eşleştirin, iphone icin app var bedava ben onu indirdim kullanıyorum. bir ekran cıkıyor arkadasın saydıgı tum ozellikler orda var.
ayrıca bir dipnot vereyim, cihaz baglıyken yolda giderseniz, telefonun ekranda o anki hızınızı devirinizi gosteren bir digital ekran oluyor, menuden ayarlamanız lazım tabiki, telefonunuzu ön konsola sabiltleyin, digital gosterge ile kullanın arabanızı ;) |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
IPHONE İNDİRİLEN PROGRAMIN İSMİ NE ?? BU İLAN DAHA ÖNCEDE VARDI IPHONE OLMUYOR DEMİŞTİ ARKADAŞ BEN SORDUĞUMDA ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
tesekkurler , ben burada forumdaki arkadaslarda faydalansin diye cok uygun fiyattan veriyorum , herhangi bir kar payim falan soz konusu degil yani.
Bu arada iphone ' lar blutooth uzerinden baglantiya izin vermiyor diye biliyordum ama sanirim jailbreak olursa baglanabiliyorsunuz.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
iobd2 app store da ucretsizken indirin. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
AMA HANGİSİ ???
XTOOLTE VAG DTC
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
tesekkurler , direk olarak iOBD yazdiginizda ilk cikan programi indiriyorsunuz ,
|
||
![]() |
||
|
İL OLARAK NERESİ ???
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
Pm Attim
|
||
![]() |
||
|
Cihazlar satilmistir hayirli olsun.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |