![]() |
|
Petlastan Uzak Durun |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2014 Saat 23:27 |
||
3 gün önce PETLAS bayiden 4 adet 205/40 R17 lastik aldım. Doğal olarak sipoblarda değişti. Birde yol yardımı aldım.
Bu gün lastiklerden birinde hava sıfır. Dedim hava basayım sipobdan hava girmiyor. Yedek lastik takayım dedim bijonları nasıl sıktılarsa açılmıyor. Son olarak bari yol yardımını arayayım. Verilen Cevap : Yol yardımınızı aktif etmemişsiniz. Aktif edin. Müşteri hizmetlerini aradım aktif etmek için, mesai saatleri içinde değillermiş. Sonra tekrar yol yardımını aradım herşey yolunda bile olsa 72 saat geçmeden yol yardımı alamazsınız dediler. Şaka gibi resmen. Adam bide dalga geçiyor stepneyi takın başınızın çaresine bakın yada lastiği aldığınız yeri arayın belki yardım ederler. Yarın ilk işim aldığım yere gidip lastikleri iade etmek. Bir madur tavisyesi PETLAS markası ile kesinlikle çalışmayın....
|
|||
![]() |
|||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Peki yol tutuşu nasıl frenaj nasıl ses yapıyor mu ?
v kanal velox sport modelimi bende düşünüyordum da almayı biraz sogudum |
|||
![]() |
|||
DgNTsN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
||
PT711 Velox Sport modeli, ilk takıldığında çok fazla ötüyor, bir süre sonra kesiyor, viraj performansı ve ıslak zeminde fiyata göre iyi ancak sert frenlerde fena kayıyor. en son bu gün alışveriş merkezi kapalı otoparkı zemininde 10 la giderken bile kızakladı resmen. şık ve yumuşak bir lastik, ancak 70lik teyze sitlinde sürmek lazım o lastiklerle :d
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Hocam sız şansızsınız petlas ıyı bır lastık değil ama bahsettığınız kadar da değil 2009 dan berı kullanılıyor aracımda petlas lastıkler fıyatına göre lastık fazla bir şey beklemenız hata zaten aynı fıyatlarda ne lastık alırsanız alın buna benzer memnuniyetsizlikler olucaktır.Mıchelin alın iyi gelicektir size.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Onun yerine bayinin adını verin de ondan uzak duralım, boş yere milli sermayeden kaçmayalım.
|
|||
![]() |
|||
||
Şu anki sıkıntı tamamen petlas müşteri hizmetleri ve yol yardımı. yarın ilk işim bayi ile iletişime geçmek. bayinin tavrına göre olumlu yada olumsuz ismini o zaman vereceğim.
zaten sıkıntı lastikde hata oluşması değil. şöyle bakmak lazım olaya. en yakın lastikci size 50 km uzakta olsun. hava basamıyorsunuz lastiği değiştiremiyorsunuz yol yardımı var ama kullanamıyorsunuz çünkü aktif değilmiş aktif olsada 72 saat dolmamış bir lastikçi bulup o lastiği halletmeniz hele birde gecenin körüyse en az 300 liraya patlar.
|
|||
![]() |
|||
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
||
Lastikte bridgeston ve hankooktan şaşmıyorum çok şükür hiç sıkıntıda yaşamadım
|
|||
Citroen C4 1.6 120HP VTi Confort Plus - Citroen DS3 1.6 156HP THP Dsport - Peugeot 208 1.4 70HP HDi Urban Soul Special Chrome Pack
|
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
Bu sorunun petlasla ilgisi yok bence petlas fena lastik degildir. Ancak petlas bayisini bizimle paylasirsaniz lastik alacak olan arkadaslar daha dikkatli secim yapacaktir. Gelismelerden haberdar edin bakalim bayi nediyecek
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Kesinlikle katılıyorm. Petlas kullanıyorm fiyatına göre iyi lastik ve milli sermaye.
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
ARKADAŞLAR İYİ HOŞTA MİLLİ SERMAYE DİYEDE NE SİNİRLERİMİZİ YIPRATALIM NEDE KAZIKLANALIM ... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Kazıklandığımı düşünmüyorm bi buçuk senedir petlas kullanıyorum gayet memnunum. Kar lastiklerim dahil. İşçilik kalitesinden memnunum ama yol yardım için bişey diyemiycem.
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
Ben petlasa hayatta para vermem ..
Kuzenimin arabasında petlas vardı ve izmir ikea nın önünde hafif frene bastım basmaz olaydım 2 tur spin attık arabayla en son arkadaki arabayla burun buruna durduk .. yerli sermayeymiş yola tutunamayan lastik bana kaza yaptırdıktan sonra yerim o yerli sermayayi... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar sorun çözüldü.
Lastik servisi Istanbul / Bagcılar da AVM 212 ye çok yakın BALCI adında bir lastikci. Kesinlikle bu lastikciyi herkese tavsiye ederim. Sebebine gelince sabah aradım. Hemen bir arac gönderdiler. Lastiği değiştirdiler. Ordan servise gittik. Şaka gibi ama Jant delik çıktı. Jantı tamir ettiler. 4 jantıda kontrol ettiler. genel kontroller yaptılar. tekrar tüm lastiklere balans yaptılar. üstüne kaliperleri boyadılar. el sıkıştık ve ayrıldık. her ne kadar Yol Yardımı problemli olsada Bu lastikci arkadaşımızı herkese tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
evet yol yardımı olayını ben de yasadım, lastikleri aldıktan sonra faturanız elinizde telefon etmeniz ve aktif etmeniz gerekiyormus, bende gecenin bir yarısı yolun otasında elimde telefonla petlas yol yardımdan ogrendim.
konusma aynen soyle: -iyi geceler yolda kaldım bir kac aylık petlas lastiklerim var, yol yardımı hakkımı kullanmak istiyorum. - tabiki hemen kontrol edelim beyefendi. isminiz ve plakanız lutfen. - gerekli bilgiyi verdim. -evet birkac ay evvel lastik aldıgınız sistemde gozukuyor, fakat yol yardımını aktif etmemissiniz. -beyefendi ne aktifi ne diosnuz siz, faturam bile yanımda. gonderin su yardımı yolda kaldım. -faturaya gerek yok neyefendi zaten goruyorum buradan. ama dedigim gibi aktif etmemisiniz. -edin ozaman donderin. -onu ben buradan edemiyorum, hafta ici mesai saatleri icinde musteri hiz. arayın. -tamam konusmamı usenmedim yazdım. bikac yıl oldu halen harfi harfine hatırlıyorum. bu aktif etme olayı tam bi sacmalık. zaten kalsan kalsan 1 kere kalırsın yolda ondada aktif degil deyip salıyorlar baslarından. o zaman bole bir kampanyam var deme arkadas. |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
||
Bende burdan sorayım o zaman petlas velox sport v kanal lastiklerler ilgili kullananlar yorum yaparsa çok makbule geçer v kanal yağmurda durmaz ses yapar vs çok laf duyuyorum kullananlar yazarsa sevinirim
|
|||
![]() |
|||
||
Ben lastikleri daha yeni aldım. 100 liralık lastikten çok iyi bir performans beklememek lazım.
Ancak peugeot 206 gibi bir arac yalıtımı çok zayıf olmasına rağmen lastik sesinin olmadığını söyleyebilirm. Yol tutuşuna gelince bendekiler 40 yanak olduğu için güvenipte zorlamıyorum. o yüzden o konu yorumsuz.
|
|||
![]() |
|||
||
196 45 16 alicam 206+ a 160 tl civarı piyasa 200 liraya pirelli p zero nero gt var yani 40 lira için değer mi onu düşünüyorum arabalarimiz zaten 106 206 206+ 207 hatta 307 arabalar zaten durmuyor allaha emanet bi de bunlarla tamamen patates olmasın =)
|
|||
![]() |
|||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
||
diğerlerini bilmem ama kendi arabam için konuşayım, bu arabların da freni tutmuyosa hangi arabanın tutuyor o zaman. 207 ayrıca ncap te 5 yıldızlı bir araç patates olunacak bi durum yok. ama petlas hakkaten biraz sert bi lastik çok ses yapar gibi geliyor bana.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |