![]() |
|
106xs motor ariza isigi yanmıoyr ve çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2008 Saat 23:17 |
|||||||||||||||
herkeze merhaba,
98 model 106 xs im var son günlerde kontagı çevirdigimde motor arıza ışıgı yanmıyor o yanmayınca da marş basıyor fakat eteşleme yapmadığı araç çalışmıyor. kontagı kapatıp açıyorum bir kaç sefer sonra denk geliyor ışık yanıyor çalışıyor. çalıştıktan sonra ışık sönuyor. (normal işleyiş). yolda giderken ışık bir göz kırpıyor araç bir tekliyor devam ediyor. 1 kere stop etti. fikirlerinizi, izmirde arızayı gosterebilecegim iyi bir usta tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkür ederim. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Aramıza hoşgeldin..
Aracı yetkili serviste makineye bağlat sıkıntısı neymiş çıkar ortaya...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
servise ve elektirikciye göturdum.elektirikci kontak anahtarından dedi. yeni çip yapalım düzelir dedi. ama yedek anahtarlada denemiştim. aynı sorunu onda da yapıyor. kontak anahtarından degil dedim. ısrar edince devam etmedim. sonra servise götürdüm, servis beyinden olabilir, aracı bırak beyni sokelim deneyelim dedi.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||||||||||||||
Kontak anahatınla hiç ilgisi yok..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|||||||||||||||
katılıyorum
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
bu immobilizer ile alakalı bir durumda değil sanırım demi? immobilizer kontagı tanımadıgında nasıl oluyor durum bilen varmı?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
Anahtarı tanımadığında göstergeler çalışmaz..hiçbir hareket olmaz..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
sana bunu yap diyecegim olmayacak en güzel ve en mantıklı olanı temiz bir elektirikçiye gideceksin kardeş,
görmedigim bir aracın sorununda yardımcı olamam:(
soruna göre degişir tabiii ;)
adam boyu saygılar...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
yasar bey tesekkurler.
olası sebebleri ne olabilir bu arızanın. ? yani görünüşteki tahminleriniz nedir? |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
Sinan'a katılıyorum arkadaşım yada sanayide bu tür makinası olan bir tamirciye götür bi baksın bakalım bazılarını ufak tefek oynamayla çözebiliyorlar.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
Olası sebepler
Kontak gobeğinde temassızlık olabilir tozlanmış olabilir wd 40 sıkıp temizlemeniz tavsiyemdir Anladığım kadari ile hiç elektrik gelmiyor demişsiniz kontak donupte marş almıyor olsaydı köürlerden derdim fakat aküden elektrik gelmiyor zannedersem kaputu acıp elinizle kontrol edin kabloları herhangi bir korozyon yada temassızlık vrmı diye İzmirde İrde servis Neci İrde, best sercis muzaffer doğrular . 1. sanayi Aguş usta süleyman aguş . 3 sanayi ege lada ibrahim talda tavsiye edebileceğim yerlerdir |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
kontagi çevirdigimde aku ve yag ışıgı yanıyor, sadece motor ıuşıgı yanmıyor. marşda basıyor, kontagı kapatıp açıyorum bir kaç sefer o zaman kafasına eserse yanıyor motor ışıgıda. o zaman çalışıyor araba.
best sercis muzaffer doğrular . 1. sanayi Aguş usta süleyman aguş . 3 sanayi ege lada ibrahim talda telefon numaraları varmıdır. acaba |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|||||||||||||||
BEST SERVİS
Muzaffer Doğrular 301 Sokak No:28 Çamdibi/İZMİR Tel: (232) 435 23 96 bilgi@bestservis.com --------------------------------------------------- Ege Lada Özel Servis345 S. 6 2Bornova, İzmir
Düzenleyen DERAN_TUYNER - 04 Aralık 2008 Saat 14:21 |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
RexxaR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||||||||||||||
bu arıza bende de başladı. 1 aydır uğraşıyorum bir türlü çözemediler. Nedir çaresi bilen varmı?
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |