![]() |
|
semtuning UZAK DURUN SAKIN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2014 Saat 11:00 |
arkadaşlar 2005 model c4 ümü bu hafta aldım, klasik olarak spor yayla
başlamayı düşündüm daha önceki araçlarımda herzaman takmıştım. Belki
bilirsiniz sahibinden.com da SEM TUNİNG MUSTAFA DİYE bir modifiye
dükkanı var. siparişi aldım dün geldi bu sabah servisten elemanlar
geldi arabayı götürdüler yayları takmak için tam 1 saat önce aradılar
arka yaylar zarzor oturmuş ön yayların araçla alakası yokmuş ! ürünü
şu anda değişim için iade gönderiyorum kargo ücretini benim ödemem
gerektiğini söylediler, sonra bi daha aradım kutudaki yay numarasını
söyledim sanırım hatalarını anladılar karşı ödemeli gönderin dediler.
mağduriyetim çözülecek mi bilmiyorum gelişmeleri burdan size yazacağım.
ancak zaman kaybı 200 lira servise sökma takma ücreti kaybı ve kaçan
heves geri gelmiyor. bakalım gelecek yaylar yine yanlışmı gelecek. benim
dilim yandı sizin yanmasın bundan sonraki aşamalardan sizi
bilgilendireceğim
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN LAKİN BÖYLE BİR YANLIŞLIK İÇİN DE AMAN ALIŞ-VERİŞ YAPMAYIN DEMEK YANLIŞ ..
SENİ ANLIYORUM HEVESLENDİN VE OLMAMASI SENİ ÜZDÜ YANLIZ ŞUNU BELİRTEYİM SEM TUNİNG MUSTAFA ABİ HERTÜRLÜ SORUMLULUĞUN ARKASINDA DURAN BİR ABİMİZDİR... BEN 3 YILDIR ONA SİPARİŞ VERİRİM VE SAĞ OLSUN ELİNDEN GELEN HER YARDIMI YAPAR ... SIKINTININ ARKASINDA DURAN BİR ABİMİZDİR GÖNLÜN RAHAT OLSUN ZATEN SIKINTI OLUCAK BİR DURUMDA YOK SANA DEDİĞİ KARŞI ÖDEMELİ YOLLA DEMİŞ... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YAYLARINA KAVUŞURSUN...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
ben de sakın alışveriş yapmayın diyorum esnaflığı sıfır doymuş bir dükkan. sponsor du xxx sitenin birine sponsor demek ne demek anlatmama gerek yok herhalde yardım eden bir kurum kuruluştur. neyse diyorum ki abi hemen al seçeneğini kullanmayalım eft geçeyim hesabına 50 tl cebimde kalsın site kazanmasın. başladı yok eft de geçsen aynı fiyat demeye defalarca bunu yaşadım bu dükkanla asla ama asla alışveriş yapmam esnaflığı kötü ve işine sadık değiller
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
vakti zamanunda Musatafanın dediği xxx sitesindeki sponsorluğuna güvenerek ve inanarak küçükte olsa sipariş verdim.
Bana gönderdikleri ürünün ilandaki ile uzaktan yakıdnan alakası yoktu. Aynı zamanda özensiz şekilde kargolanmış ve 4 parçadan 3ü kırık geldi. E tabi ben bunu ertesi gün elime alınca fark edebildim zaten sigortasızmış. Boşuna para hibe ettim. 10-15tl ama ben de akrabama mahçup oldum. Aynı şekilde ıspartaya giden iki 206 spoilerinden birisi resmen yay şeklinde diğeri nispeten daha düzgündü. Yine iade almadılar. amg-mtechnic-hamann beklemiyoruzda ticaretin de bir nizamı var. karşındaki 5 yaşında da olsa 70 yaşında da olsa 1 tllik de olsa 1000000tl de olsa saygı duyacaksın ekmek paran ordan çıkıyor. |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
GEÇMİŞ OLSUN YANLIŞLIK İLE İNSANLARIN ÖLDÜĞÜ Bİ DÜNYADA YAŞIYORUZ YNALIŞ GÖNDERMİŞ OLABİLİRLER FAKAT ARKASINDA DURMUYORSA SANA ZORLUK ÇIKARIYORSA SIKINTI O ZMN BAŞLAR ANLADIĞIM KADARIYLA İLK BAŞLARDA ZORLUK ÇIKARDI HATASINI ANLAYINCA SENİ MADUR ETMİYECEKİNLH SIKINTISIZ ATLATIRSIN FAKAT MAĞDUR ETMİYECEK İSE DE UZAK DURULACAK Bİ FİRMA DEĞİL YANLIŞ OLMUŞ CÜMLEN
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yanlışlık olabilir olmaz diye bir durum söz konusu değil önemli olan firma malının ve söylenilenin arkasında durup telafi ediyormu ediyorsa problem yok mecburen bu duruma katlanıcaksınız başınaza gelmış çunku birkere.Ancak bu tarz durumlarda esnafa karşı kendımızı ınsanlık halidir olur falan filan diye kandırmamıza gerek yok neden dersenız adamın sattığı maldan haberi yokmu bu işi ezberemi yapıyor yapmıcak ozaman cebını doldurmak ıçın bılınçsız esnaflık yapmıcak kımseyıde madur etmıcek ben ınsanlık halidir lafını mazeret saymam bu tarz konularda bu firma için konuşmuyorum kesinlikle yanlış anlamayın ama kendinden bi haber olan işinin ciddiyetine varmayan bir sürü esnafım dıye geçınen adam var ve iş arkasında durmaya gelınce yan çizen sözüm onlara.Sizede geçmiş olsun sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Arkadaslar firmayi uzun zamandir tanirim yillarin koklu bir firmasi belki iyi niyetli insanlardir amacim karalamak kotulemek degil ancak bazi hayati parcalarda hata yapilmasina karsi toleransim yok. Urunun paketlenmesinde gonserilmesindeki yanlislardan bahsetmiyorum bile. Hatalarini duzelteceklerine eminim ama bi kere hevesim kacti. Sonucta o yay parasindan daha cok iscilik parasi verdim bosuna e nihayetinde banada yazik. Sonuc olarak diyorumki yay alacak olursaniz durumu goz onunde bulundurun yada telefonla acip sorun yanlislik cikmasin. Ondan sonra hem zamaniniz gider hem paraniz
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
aksarayda o dediginiz semtuning bende internetten bir kac şeyi görüp oraya gidip alışveriş yaptım en son ödemeye geldiginde nette yazdıgı mesala f1 cakar stop 16 veya 17 tl idi kalkdı 25 tl dedi sebebini sordugumda biz oraya toptan fiyatını yazdık tek fiyatı 25 tl dediler.sacmalıga bak :) ozaman orda belirticeksin böyle esnaflık yapılmaz dahada işim olmadı zaten :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |