![]() |
|
206 klima kompresörü ile ilgili yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dalgakıran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2014 Saat 11:40 |
Merhaba arkadaşlar
Klima kompresörüm dağılmış. araç rolantide takır tukur ses yapıyordu. ustaya götürdüğümde klima komprasörünün dağıldığını, yapılabilir dedi. Ancak burda yapamıyorlarmış . Tekirdağ çerkezköy. ikitelli yi önerdi. Klima kompresörünü iptal edip, daha kısa kayış taktı emaneten. Aracımı bayrama hazır edebilmem için yaptırmam gerek. İkitelli de usta önerebilir misiniz ? Telefonla sorduğumda Servis 1.400 tl fiyat verdi. acaba tamiri falan olmaz mı illa değişim mi gerekir ? Tavsiyeleriniz nedir ? Düzenleyen dalgakıran - 03 Eylül 2014 Saat 11:41 |
|
59 TT 034
Peugeot 206 2004 X-line |
|
![]() |
|
dalgakıran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yokmu yardımcı olacak kimse ? :(
|
|
59 TT 034
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Illaki vardirda ustasini bulman gerek kimse boyle seylerle ugrasmak istemiyo bunu farkettim herkes sök takci olmus tamir isiyle ugrasan çok az allah yardimcin olsun
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
klima kompressorunun sıfırı 550 tl çıkması 200 lira falan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
çıkmasına 350 tl fiyat verdiler bana
|
|
59 TT 034
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
hocam aynı sorun bende de var durup dururken oldu.aracım rölantide çalışırken dizel araba gibi ses vermeye başladı gittim kompresörden kaynaklanıyor dendi.zaten klimam faal değildi.şimdilik öyle idare ediyorum bir zararı olmaz dendi fakat ucuz çıkma bulabılırsem alacağım bende .
Düzenleyen D.EAGLE - 05 Eylül 2014 Saat 17:58 |
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
hocam nasil bir ses tam olarak nereden geliyor biraz detayli anlatirmisiniz ? Hatta video olsa cok makbule gecer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
artık video çekemem. çünkü iptal oldu klima iptal edildi. kayış kısaldı.
yani doğru diyorsunuz artık böyle kullanmak gerek ama satarken sıkıntı olur illa ki yaptırmam gerekecek |
|
59 TT 034
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
klima kompressörü 550 tl taksitle alın cıkmayla ugrasana kadar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |