![]() |
|
Araç hakkında fikirlerinizi almak istiyorum (Fotoğ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2014 Saat 12:51 |
İyi forumlar arkadaşlar.
Yaklaşık 1.5 yıl önce aldık arabayı, çok yüksek fiyata almadık cuzi sayılır, fakat bakım falan derken piyasa fiyatına ulaştı Bunu satıp başka araba almak istiyoruz aslında, ama ekonomik durumlar belli hem yeni araba yeni stres demek, yeni sorunlarda olabilir sorunsuzda çıkabilir riske girmek hiç istemiyorum. Artık bu arabanın huyunu suyunu öğrendiğim için, bana güzel geliyor alıştım bi nevi bırakmak istemiyorum :) O yüzden arabanın fotoğrafını paylaşıp, arabanın güzel gözükmesi ve canavara dönüşmesi adına neler yapılabilir fikirlerinizi almak istiyorum ![]() Öncelikle arabada güneş yanıkları mevcut, tavan hariç komple boya yaptırayım diyorum tavanda karbon kaplama var, kaplamayı yeniletirim diye düşünüyorum (boyayı serviste mi yoksa sanayidemi yaptırmak daha iyi olur ?) Plakanın altındaki tappona benzeyen yerinde boyaları kalkmış, ya da buna farklı tampon eki yaptırabilir miyiz güzel durur mu ? ya da sizin öneriniz nedir Farlarım çok eskidi, artık çok aydınlatmıyor sararmış lens resmen onları değiştirmek yerine far temizliği yapan yerler var farı temizletsem mi ? yenisimi alsam hiç uğraşmadan ? birde sarı ampul yerine beyaz ampul takan var mı ? aydınlatması nasıl önerir misiniz ? Plaka lambalarını beyaz ledler ile değiştirdim, elimden geldiğince kendim hallediyorum sağındaki solundaki hoşuma gitmeyen yerleri Jantlara dokunmayı düşünmüyorum nedense jantlar hoşuma gidiyor, tekerler iş görür durumda belki 1 sene sonra falan değiştiririrm 2500 waatlık anfi var, ses sistemin gayet iş görür durumda, geçenlerde kendim pandizot yaptım fakat bir hopörlör patlakmış, yeni fark ettim yapıştırma yapmışlar, ve kapıdaki hopörlörün biriside patlak, bunları netten sipariş versem waat farkı falan oluyor mu ? kapının oradaki çok önemli değilde anfiye bağlı olanlar özellikle kaç waat tercih etmeliyim ? Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sizlerin değerli görüşlerini bekliyorum arkadaşlar ben bir kaç fotoğraf daha ekliyeyim daha iyi fikir verebilirsiniz belki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |