![]() |
|
Motor yağ contası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 Saat 14:21 |
Arkadaşlar benim motor yağı contası özelliğini kaybetmişti 20 tl ye yeni conta aldım arasına ustam macun tarzı bişey sürdü ve kaapttı. Kaçırma v.s yapmaz dedi. Sonra araca yağ koyunca yağ seviyesini fazla kaçırdı. İyi dediği için seviye pek sorun etmedim.Ama zamanla Contadan yağ kaçırmaya başladı gene.Terleme tarzında kaçırıyor sorun oluşturmuyor ama genede insanın kafasına takılıyor. Bidahaki bakımda contanın iyi yapışması için ve yağ sızdırmaması için ne önerirsiniz yağ seviyesinede dikkat edicek gene fazla koyarsa kafasına anahtarla vurucam ustanın bosuna masrafa sokuyor insanı
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla yağ koymak iyi değildir arabanın içindeki yağ basıncını boşu boşuna artırır, keçelerden contalardan bi müddet sızdırır. Bir kere benim ustam da öyle yapmıştı bir müddet arabanın altında yağ izleri oldu sonra geçti. Fazla yağı atması çok büyük problem değil. Ama sürekli sızıyorsa ustayı o konuda uyarın yaptı olmadı diye de mutlaka belirtin. Çünkü genelde hepsinin aklına aynı çözüm yolu geliyor.
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıvı conta sürmüşler belli birdahakine birdaha sürsünler ama o fazla yagdan dolayı kaynaklanıyor herşey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |