![]() |
|
far ayari icin yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2014 Saat 20:51 |
Sahip oldugum 3. Arabam ve hepsindede far sorunu yasiyorum. Maddiyatim el vermedigi icinde far alamiyorum. Farin sag sol ayari yapıldı sol farinda yukseklik ayari tamam fakat sag far biraz asagida. Sag far ayar motoru arizali. Farin arkasındaki kapağı cikarinca kisa farin oldugu bolum el ile asagi yukari oynatabiliyorum ( ya bozuk yada olmasi gereken bu bilmiyorum ) bu oynayan parca ile farin ic kismina slikon sıksam biraz normal hizasinda sabitlesem olur mu? Herhangi bir zarar verir mi? Türk usulu cozum arıyorum da
![]() |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak silikon ile yapabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
farın eğer iç kısmı çok fazla yukarı aşağı yapıyorsa far motorunun ucundaki topuz gibi olan kısım yerinden çıkmış olabilir. Hafif esniyorsa normaldir
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
Cok fazla hareket ediyor. Buradaki en iyi ustaya! goturdum abi far elimde kalir sokmeyelim deyince bende arayis icerisine girdim
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Kendin sök bak usta on panjuru sök once sonra 1 ustte 2 altta 3 civata var lokmayla sok far elinde :)
|
|
![]() |
|
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim far motorunda ucundaki topiz kirilmisti 40 tl ye orjinal aldim taktim. Ayar yaptiadim farlar şaşı bakiyor şuan
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |