|
206 kolçak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
koray
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2014 Saat 15:47 |
arkadaşlar 206 ma kolçak bakıyordum ama internette ki kolçaklarda olmasın istedim bu parçayı koltuğun yan tarafına monte edilir olsun istedim bildiğiniz bu kolçağı yapan varmıdır.
SAYGILAR..
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koltuğun yan tarafınamı ? otobüs kolçağımı hocam bu dediğiniz tarzda kolçakların aracın orjınalınde olmasına lafım yok ancak normal bir kolçak alın konsola montajlananlardan keyfinize bakın çokta güzel oluyor tavsiye ederim kullanıyorum bence okadar zahmetli işlere gerek yok 206 da kolçak için.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
koray
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en iyi monte edileni hangisi eğilip bükülmeyecek olan link atabilirmisin
|
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben bundan kullanıyorum sağlamlığı gayet iyi üstüne çıkmadıkça kırılmaz :)
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-full-fonksyonlu-surgulu-kol-dayama-kolcak-gri-12459/productDetails.aspx?productId=otelf12459&categoryId=20036491 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
armster marka alıcaksın o zaman. ben dahil forumda bir cok arkadas tarafından onaylı ürün. |
|
|
|
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2011 model Peugeot 206+ aracım için düşünüyorum.Montajını tam olarak nereye yapıyorsunuz, yani ön iki koltuk arasındaki kısmı sökmek mi gerekiyor yoksa orda ki bardaklığın üstüne mi geliyor....
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
montaj aparatını kolcaga vidalayın, aparatıda iki koltu arasında el freninin arkasındaki plastik parcanın uzerine koyarak vidalayın. |
|
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
armster onaylanmış bir ürün herkes tarafından sağlamlık bakımından bıraz malıyetlı ama kulllanışlı yanlız bardaklığı kapatıyorlar arka cam otomatikleri olan arkadaşlar ıçın sorun yaratabılıyor bu durum.Ben kendim piyasadikilerden kullanıyorum memnunmuyum beni idare ediyor lüks marka deri sürgülü görüntü zaten aynı armster eğilme bükülme kırılma yok 1 senedir ama yinede çok sağlam bır urun değil.Zaten şöylede bir şey var elındekı urun sağlam olsa bıle kolçak yuksekte kaldığı ve monte edıldığı konsoldan ağır olduğu ıçın belli bir süre sonra konsolu oynatma gıbı durumlar yaratabılıyor alttan.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
koray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://www.sgltuning.com/2-FORD-FUSION-KOLCAK-FORD-FUSION-AKSESUARLARI,PR-1523.html
DEMEK İSTEDİĞİM KOLÇAK BUYDU ARKADAŞLAR
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sgl dizaynı hic duymadım ama zaten 170 gibi bir rakama cıkacaksanız armster alın derim. |
|
|
|
DarkSilver
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DarkSilver
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu kolçaklar zaten ford fusionların kendi ekipmanı yanı takılacak yeri vb. koltukta mevcut.Fakat 206 larda koltukta onu takabileceğiniz bir yer yok.
|
|
koray
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koltuğun yan tarafında koltuk içinde elimle yokladım demir var monte edilebir diye düşündüm
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |