![]() |
|
Temel'den Fıkralar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 23:38 |
Temel dut gibi sarhoştur...küçük aptesti de gelince meyhanenin tuvaletine gider...tuvalette yanındakilere sorar:
" Ula uşaklar benim elimde bir şey görüyor musunuz?" "Hayır..." "Desenize ben donuma işiyorum..." Düzenleyen STARBURAKS - 03 Aralık 2008 Saat 11:30 |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dursun Temel'e sorar:
"Doktorlar ameliyatta niçin eldiven takarlar?" Temel bilgiç bir edayla: "Niye olacak...Ölen hastalarda parmak izi kalmasın diye..."
|
|
![]() |
|
Din dersinde hoca Temele sordu:
"söyle bakalım Temel...Adem ile Havva ne zamana kadar cennette kaldılar?" Temel gayet sakin: "Sonbahar'a kadar..." Hoca şaşırır: "Ne alakası var Temel?" "Mantık bunu gerektirir hocam...Çünkü elmalar sonbaharda olgunlaşır..." |
|
![]() |
|
Sabah kahvaltısında Fadime Temel'e anlatıyordu:
"Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?" Temel: "Hayır duymadım..." Fadime hayretle: "Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii ...Aman Yarabbi..." Temel öfkelendi: "Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin?" |
|
![]() |
|
Dursun:
"yahu Temel on yıldır posta memurusun...on yıldır Allah'ın her günü mektup damgalarsın...ne sıkıcı iş bu...bıkmadın mı daha?" temel: "neden bıkayım...her gün tarih değişiyor..." |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Annem gel dedi... |
|
![]() |
|
Temel |
|
![]() |
|
SİZİ GÜLDÜRDM NE MUTLU BANA ARKADAŞLAR DEVAM O ZAMAN xD |
|
![]() |
|
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek... diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : Maymunu iyi besle!
|
|
![]() |
|
Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyulmaktaymis. Merak edip sormus. Hemserim bu top atislari neyin nesi? diye. Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina Bu top atislari neden? diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!
|
|
![]() |
|
Dursun birgün ormanda gidiyormus. Temeli bir agaca belinden bagli sekilde bulmus. Napiyosun Temel demis Dursun; Temel de Intihar ediyorum demis. Dursun Benim bildigim öyle intihar edilmez; o ipi beline diil boynuna bagliyacaksin demis. Temel de: onu da denedim; az daha boguluyodum...
|
|
![]() |
|
Temel, bir haftaligina gittigi memleketten, haber vermeden erken dönünce karisini evde baska bir erkekle yatakta bulur. Derhal belinde tasidigi tabancasina davranan Temel, yatakta yakaladigi adami alninin ortasindan vurur. Tabancayi tam kendi kafasina dogrultmusken, karisi haykirarak üzerine atlar: - Dur Temel im, kiyma kendine!.. Temel, sinirden titreyerek haykirir: - Sus kaltak, sira sana da gelecek!..
|
|
![]() |
|
Dursun Temel e sormus :
- Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hosuna gitmis. Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum... |
|
![]() |
|
Temel, bilisim sektöründe çalisan bir firmaya is basvurusu yapmis. Firma yetkilileri önce bir bilgi testinden geçmesi gerektigi söylemisler ve ilk soruyu sormuslar : -Internet ne demektir ? Temel düsünmüs, tasinmis ve : - Ise ciremedum temektur...
|
|
![]() |
|
Temel kamyon söförüymüs. Bir gün kamyonu ile yokus asagi inerken freninin patladigini farketmis. Ileriye dogru baktiginda da yolun ikiye ayrildigini görmüs. Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus. Diger tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis. Temel çok hizli bir sekilde düsünerek pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum demis. Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; pazara giren kamyon dehset saçti. 150 ölü Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin. Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm... Tabii ki çocugu ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim?
|
|
![]() |
|
Temel iş için Amerikaya gitmiş.Los Angels sokaklarında gezerken ayağına bir lamba çarpmış.Hemen eline almış,silmeye başlamış.Birden lambedan bir cin çıkmış.
- Dile benden ne dilersen demiş. Ama dikkat et ben kötü niyetli bir cinim. Temel hemen bir dilek istemiş. - Ben kaynanamı hiç sevmem. onu gözlerim görmesin demiş. Cin hemen temelin gözlerini kör etmiş. Temel - Amanin naptın desede cin - Sana kötü bir cinim demiştim demiş. Temel ikinci dileğini yapmış. - Benim aletim yere kadar değsin cin temelin bacaklarını yok etmiş. - Al bakalım şimdi yere değiyor aletin. Temel çaresizce üçüncü dileğini yapmış. - Son dileğim bana bir güzellik yap. Cin kabul etmiş ve Temelin arkasına geçip onu düzmeye başlamış. Temel - Bu nasıl güzellik demiş. Cin cevap vermiş - Hem kör hem topalsın,seni benden başka kim ....iker.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |