![]() |
|
307 Lpg Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2014 Saat 18:41 |
Arkadaşlarım Abilerim merhaba;
yaklaşık 3 yıldır peugeot 307 1.4 Benzin + Lpg li aracımı kullanmaktayım son 10 gündür aracım stop ediyor kırmızı durdugumda, yüksek hızda gidip ani duruşlarda sürekli bir rolanti dalgalanması oluştu bu dediklerimin hiç biri benzinde olmuyor gitmediğim gazcı kalmadı gaz kelebeğini temizlet dediler gidip 700+100 işçilikle dün gaz kelebeği aldım taktırdım yine aynı milletin içinde arabanın stop etmesinden artık utanır oldum acaba ne gibi bir yol izlemeliyim de bu beladan kurtulayım Kırşehir' de kalıyorum yakın illere kadar gidip bu işi ustalarından bile yaptırabilirim lütfen bir yol gösterin saygılarımla.
|
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de oluyor gaz kelebeğini temizlettiğim zaman düzelmişti biraz ama yine aynı. Çaresi yüksek devirde kullanırken birden boşa atmak yerine vites küçülterek arabayı alıştırarak durdurmak ya da tam durmaya yakın az bi gaz verince toparlıyo kendini
|
|
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde yapmıyorsa neden gaz kelebegi aldın dünyanın parası benzınde hersey normalse sorunu lpgde arayın yazık olmuş.benzinden gaza gecince cok sarsıntı oluyormu rölantide. sadece güzel bir gaz ayarı işini görür lpg markası nedir
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Benzer sorun reno scenic te başıma gelmişti. rölanti motoru dahil bir sürü değişiklik çözüm olmadı ama sonunda bilgisayara bağlayarak aracın rölanti devrini sadece 30 devir yükseltik ( 720 devir di 760 devire çıkarttık) ve sorun bitti.
|
|
![]() |
|
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
değerli arkadaşlarım lpg ustası bogaz kelebeğini temizlet dedi temizletmek için ustaya götürdüm oda hava alıyor ondan stop ediyor değişmesi gerekli dedi değişti bu sabah bile 3-4 kez araba kendı kendıne durdu. gözüm sürekli devir saatinde acaba durdumu diye ona bakıyorum lpg nin markası lovato benzinde sıkıntı olmadıgını söylemiştim ama denize düşen yılana sarılır bende bir ümit düzelirse diye değiştirdim valla anlamadım gitti bu durumu
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
benzinden gaz geçince her hangi bir sarsıntı yok sürüş okadar güzel ki anlatamam keske benzin bu kadar pahalı olmasaydıda herkez böyle kullansaydı lpg ye geçtimi bende korkuyorum arabada rolantide ara ara dalgalanmalar yüksek devirde stop etmeler yarın birdaha gaz ayarına gideceğim acaba bogaz kelebeği değişince gaz ayarlarında bir değişiklik olurmu? saygılarımla.
|
|
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
abicim aynı sorun bende vardı lpg de araba gaz yemiyor titreme ve stop ediyordu. LPG beyni değişti garantiden ve sorun çözüldü. Binde bir de olsa olabiliyormuş bi lpg ciye git istersen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Kayseri ve Konya'da ki gaz ustalarının ismini çok duyuyorum allah kısmet ederse oraya gidip bir kontrol ettireceğim bakalım durum ne diyecekler işin kötü tarafı garantimde 2 hafta önce bitti hayırlısı bakalım :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |