![]() |
|
106 elektrik problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2014 Saat 09:05 |
Merhaba arkadaşlar,
Size bir sorum olacaktı. Bende 2001 model quick var. Araçta elektrik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse otomatik camlar bir açılıyor bir açılmıyor. Korna bir basıyor bir basmıyor. Aracın aküsünü yeni değiştirdim. Araç ilk çalışırken problem yaşamıyorum. Acaba problem ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Düzenleyen smiley - 14 Ağustos 2014 Saat 09:06 |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bis'te sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Fatih hocam,
Acaba cevabı biraz açar mısınız? Bu konularda çok tecrübem yok. Bis nedir ve sorun bu ise ortalama bana maliyeti nedir?
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bir fikri olan yok mu?
Aracı sanayiye götüreceğim ama gitmeden biraz fikir edinmek istiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |