![]() |
|
Pevgeot 307 1.4 İstop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Okan Açıkgöz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Okan Açıkgöz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 22:31 |
Arkadaşlar öcelikle s.a aranızda yeniyim 2007 demol 307 1.4 sahibiyim aracımda atiker marka gaz mevcut sorunuma gelince hareket halindeyken hiç bir sıkıntım yok fakat durdugum zaman aracımın rölentisi dengede durmuyor bu yüzden istop ediyor benzinde herhangi bi sıkıntı yok sadece gazda yaşıyorum bu sorunu daha önceden yaşamış olanınız yada tavsiyede bulunacak olanınız varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
buraktan41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buraktan41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okan Bende 1,6 var atıker sıralı sıstem arac soguk ıken ılk calıstrmamda gaza gecıste ıstop sorunu var kac kere gaz ayarı yaptrdıysam çözülmedi bu sorun .
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Map sensorune giden hortumlari bi kontrol ettirin cikmis olabilir hava hortumlari oluyo.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |