![]() |
|
YAKITI NE KADAR ETKİLER ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 17:42 |
|
Cümletten Selamın Aleyküm
![]() Bildiğiniz üzere 1.6 110bg xs'im var fakat tüp yok. Aracımda sadece açık hava filtresi ve steel egsoz var bunları söküp orjinallerini taksam yakıtımı nekadar etkiler ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı şekilde kullanmaya devam edersen en fazla 10-15 kurus oynar kilometrede xs ler bide 90 hp diye biliyorum 110 luk duymadım quiksilverlar 110hp olması lazım.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Abart egzoz yakıtı bariz bir şekilde etkiliyor. Hava filtresi yakıtı etkilemez tabi sakin kullanırsanız.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
var başkanım :) 1.6 110 BG 16v nadir kalanlardan
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aslında bi orjinallerini takıp yakıtımı ölçsem iyi olacak gibi ş.içi 45 kuruş yakıyorum şu durumda
|
||
![]() |
||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
|
abart egzoz etkilemez yakıtı abartta zaten sadece son susturucu sökülüyor he düz boru olursa cok etkiler orta susturucu bilmem ne sökülürse.biz psikolojik olarak abarth varken devri yüksek kullandıgımız icin iyice bagırsın diye o şekilde fazla yakıyor araba orjinal susturucu varkende yüksek devirde kullan yine aynı fazla yakıcakdır.şuan benim aracımda katalitik konvertörün ici boş fazla yakması lazım ama uzun yolda 1250 km gittim hızım 120 130 aşşasına hic düşmedi toplam 217tl gaz ile gittim yani 180 kuruşun daha altında yaktı ve spor hava filtresi filanda var arabamda.şehir ici hic ölcmek daha nasip olmadı en kısa zamanda onuda halledicem.arabanın cok yakması az yakması kullanısa göre cok degişiyor.ama spor filtre etkiler yakıtını.(bana göre etkilemiyor başkasının fikrinede saygı duyarım)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |