![]() |
|
Yedek Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 11:59 |
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum bir peugeot 206 sedanla aranıza katılmış bulunmaktayım :)
Şimdi aracımın yedek anahtarı yok immobilizer teknolojisindende yeni haberim oldu. Ben şuan yedek anahtar yaptırmak istiyorum kumandalı, kumandasiz, serviste yada başka yerde fiyatlar nasıl olur nasıl yaptırabilirim.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
FadSpeed ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, Serviste takribi 250 tl civarında bir tutara yaptırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yedek anahtar kumandasız oluyor genelde servis harici başka yerde yaptıramazsın fiyatta arkadaşın dediği gibi
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Bayada tuzluymuş ama artık çalınma riskine karşı yinede değer.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
tkartin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Bazi anahtarcilar immobilazer kodluyorlar. Hatta yedek anahtarinida sustali yapabilirsin. Internetten arac anahtari veya kabi satan firmalari arastirmanda fayda var. Servisteki fiyati ile yari yariya dusecektir.
|
|
Peugeot 308 Active 2012
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |