![]() |
|
206 HDİ MOTOR YAĞI SEÇİMİ ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
apadoca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2014 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 11:08 |
Dostlar merhaba aracıma castrol edge 5 40 yağ aldım ama uyumlu mu değil mi karar veremedim tam.. Çünkü bi de bu yağın castol edge 5 40 turbo diesel diye bi çeşidi var.
Acaba benim aldığım yağ benzinli araçlar için midir ?
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mobil 1 5w 30 esp formula al ;)
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Castrol edge 5w-40 al en iyi yağlardan biri turbosuna gerek yok o vw gurubu için
|
|
![]() |
|
FadSpeed ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10W-40 yada 5W-40 kullanabilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |