![]() |
|
Bu parçayı bulabilir miyiz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 Saat 18:30 |
https://www.youtube.com/watch?v=zDBuwC6lM34
bu videodaki saat siperliği lazım bulabilirmiyiz :)
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ebay de amazon da multimedia ekranla beraber satılıyor 100doların üzerinde o da diye hatırlıyorum ayrı türkiyede bulman zor ama özel yaptırılabilir diye düşünüyorum.
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
yapılırsa araca özel multimedia projem var.
çok güzel işler çıkabilir...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Türkiyede var zaten bundan satan yerler ınternet uzerınde fiyatı Bin TL kadar .Komple ekranıyla beraber.
Düzenleyen samet206 - 13 Ağustos 2014 Saat 19:56 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bana sadece sapkası lazım.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Şapkası tek satılmıyor yerleştireceğiniz multımedia sisteme göre fibercilerle anlaşıp yaptırmanız gerek o basit bir işlem yanı okadar zor değil kim olsa yapar ölçüleri aldıktan sonra.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |