![]() |
|
2000 model 1.6 roland garros rolantide düzensizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 10:53 |
arkadaşlar merhaba;
başlıkta da belirttiğim gibi aracım bazen pancar motoru gibi çalışıyor, normal şekilde yolda giderken bir anda çekişte düşme oluyor vitesi boşa alıp motorun sesini dinlediğimde pancar motoru gibi çalışıyor vuruntu oluyor devir saati dibe kadar düşüyor ve vites bariz şekilde sallanıyor gösterge panelinde motor diagnostic lambası yanıyor. bazen stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor bazense bayağı bi düzgün çalışana dek motoru tekrar tekrar çalıştırıyorum. bu şekilde arıza yaşayan ve çözüm bulan oldumu yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıza ışığı yanmış, aracı bilgisayara bağlatın sorunun ne olduğunu söylerler.
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hava akış metreyi değiltir. ama orjinali ile kesinlikle.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
evilss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
peugeot servisinde mi yaptırmam gerekli bunu yoksa cihaz olan herhangi bir tamirci yapabilir mi. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
kesin çözümmüdür bu maliyeti nedir ? daha önce denediniz mi. Teşekkür Ederim. Emre SAÇAN
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Cihaz olan her yerde yaptırabilirsiniz. Baktırmadan sakın parça değiştirmeyin.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
araba çok sallanıyormu peki ? bunu lpgde de benzindedemi yapıyor ? 3 silindir çalışıyor gibi geldi bana
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
merhaba benzindede lpgde de yapıyor bunu iki haftada bir yapıyor bu şekilde sonrası ilk başta anlattığım gibi motor sesine bakılırsa banada öyle geliyor ama bilmiyorum
|
|
![]() |
|
öneriniz için teşekkür ederim şu anda arıza ışığı sönük araç normal çalışıyor iki haftada bir yapıyor genelde. ilk arıza durumunda deneyeceğim. saygılar.
Düzenleyen evilss - 13 Ağustos 2014 Saat 10:31 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar selamlar;
Burayı arızayı yazdım hep birlikte fikir yürüttük hepinize teşekkür ediyorum sorun çözüldü sıkıntı bobinde imiş değiştirdim şu anda normal bilgisayara bağlandığında 1. ve 4. gözde ateşleme hatası veriyordu bobin değişince düzeldi sıkıntı yok çok şükür maliyet 250 TL ayrıca komple bakıma da soktum aracı totalde 900 tlye oldu bu iş :) Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
lambda sensörü, benzin pompası, buji, enjektör ve bobin olmak üzere birçok sebebi olabilir.
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
bobinmiş:) çözülmesini okumamıştım :)
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |