![]() |
|
Torpido :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sertac.ulas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertac.ulas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2014 Saat 11:34 |
Arkadaslar 97 model 106 xr aracimin torpidosu kırık ve hic bi yerde bulamıyorum. Ne yapabilirim yardimci olabilir misiniz
Düzenleyen sertac.ulas - 08 Ağustos 2014 Saat 11:36 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir fotoğraf çekip buraya koyabilir misin tam olarak nasıl birşey? Belki çıkmacılar görür size cevap verir.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇIKMACILARA BAK DERİM
İZMİRDE BULABİLİRSİN RAHATLIKLA...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim istanbul atatürk sanayi çıkmacılarına telefon et ellerinde varsa ben alırım sana kargoyla yollarım internette sorgula istanbul çıkmacı peugeot 106 diye ben sana yardımcı olurum
|
|
![]() |
|
sertac.ulas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertac.ulas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar en sonunda bugun ankara da hurdacilarda buldum herkese cok tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |