![]() |
|
lenova b590 wifi sorunu yardımcı olacak varsa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2014 Saat 22:42 |
hayırlı aksamlar öncelikle arabayı felanda geçtm bu bilgisayar beni çıldırtacak wifiyi açamıyorum aygıt yöneticisinde lan enternet adına hiç bişey yok fn tusları işe yaramıyor bilgisi olan bi yardımcı olabilrmi neden böyle olr driver yok yani kısacası aygıt yöneticisindede gözükmüyor
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu ve kullandığınız cihazın modelini detaylandırırsanız yardımcı olayım.
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
lenova b590 detaya gelirsek bişeyi yoktu normal çalışıyordu bi format atayım dedm attm normal şekilde herseyi tamam bide baktım wifi yok harici ile çalışıyor aygıt yöneticisine bakıyorum wlan enternet adında bi sorun yok yani orda gözükse soru işareti ile güncelle felan yaparız ama oda olmadı bios felan hepsi denendi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sitesinden suruculeri indirip kurmadiniz mi ?
|
|
![]() |
|
kurdum sonuc yine aynı
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Win8 mi eger win8 ise bu sorunu yapıyor google da win8 wifi diye aratırsan bulabilirsin
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |