|
207 1,4 hdi manuel klima arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cancan1
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2014 Saat 11:02 |
selam arkadaşlar.
klimamda 3 senedir kimsenin çözemediği bir sorun var bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. kompresör söküldü sorun yok. klima radyotörü sorun yok kaçak sızıntı yok gaz olması gereken kadar ve basınçta. seyir halinde iken klima açıldığında 30 sn soğuk üflüyor 2 dak. devre dışı kalıyor. 1 dakika soğuk üflüyor 2 dak. devre dışı kalıyor.SÜREKLİ BÖYLE ARAÇ SEYİRHALİNDE İKEN... ancak parka halinde araba çalışırken klimayı açınca 30 sn sonra falan fan devreye giriyor(radyatör fanı) işte fan açıkken içerde soğuktan oturamazsın.seyir haline geç fan kapanıyor haliyle işte gene çalışıp duran bir sisteme giriyor. forumu araştırdım bazı arkadaşlar otomatik klimalarla ilgili(özellikle 307 için) birçok şey paylaşmışlar lakin bu anlattığım sorunla ilgili pek konu bulamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
|
|
cancan1
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar yokmu bilgisi tecrübesiolan
|
|
M3rt
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2020 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ayni sorun bende de var rölantide buz gibi giderken ılık üflüyor yada kesik kesik üflüyor
|
|
antipollution
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeşim bende de buna benzer. İlginçtir geçen yıl fark etmedim bu yıl şöyle oluyor. Kenara çekip beklerken fan açtığı için güzel soğutuyor. Yol almaya başlar başlamaz, soğuktan eser kalmıyor. Düşük hızlarda gezerken bir süre ılık üflüyor taki biraz vakit geçince ya da otobana çıkınca düzeliyor sanırım. Gaz attırdım bir şey değişmedi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |