![]() |
|
bijon anahtarı ve kriko |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2014 Saat 12:25 |
Üstadlar aracıma kaç numara bijon anahtarı ve hangi krikodan almalıyım.önerilerinizi bekliyorum.geçen yolda kaldım o yüzden alıp arabaya koymak istiyorum
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 tının bijonları 19 sen işi garantiye al 4 bacak hepsini acsın yolda kalan bie vatandaşada faydan olur.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantlarınız nasıl ki mesela 206 nın orjınal krikosu saç jantların bijonlarını sökerken çelik jantlarıma sığmıyor bencede çoklu olanlardan 4lü bijon anahtarlarından alın derım krikoda normal otomobil ıçın uretılenlerden alabılırsınız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |