![]() |
|
307 Aranıyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 Saat 16:45 |
Arkadaşlar 2003-2004 model tek kapı veya 4 kapı farketmez bir 307 arıyoruz fiyatı uygun km si 120 bini çok geçmemiş olan xs veya xt model yıpranmamış güzel bir araç arıyoruz :) yaklaşık 2 haftadır arıyoruz ama gönlüne göre bulamadı arkadaşım bir de buraya yazalım dedik 307 sini satmak isteyen varsa konuşabiliriz.
|
|
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
tam bendeki arabayı tarif etmişsin üstat :)
2004 model 1.6 benzinli xt 37 binde daha ama 4 ay oldu alalı :) şuan için satmayı düşünmüyorum. inşallah bulabilirsin |
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
valla bende satmayı düşünmüyorum arkadaş benim arabayı istiyor ben vermeyince araba bulma görevi bana düşmüş oldu :) Madem satmıyosun o zaman bana araba bulalım dedi arıyoruz bakalım inşallah mahçup etmeyecek bi araba bulabiliriz
|
|
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
inşallah üstat :)
|
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
buraktan41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buraktan41
2004 xt gri 170 bnde deisensiz 2 parca boyali var uyarsa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
İlginiz için teşekkürler fakat biraz olmuştu bunu yazalı arkadaş kendine araç aldı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |