![]() |
|
306 GTI'ımı satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: Erenköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2014 Saat 13:41 |
306 GTI6 1999 model değişensizdir!
Elektrik tesisatıyla, motoruyla oynanmamış orjinal bir araçtır. 2006'da 2. sahibiyim, aile arabası olarak kullanılmaktadır. Triger seti, yürüyen aksam, periyodik bakım yeni yapılmıştır. Aracın muayenesi Nisan 2015’e kadar geçerlidir. Koltuklar orjinal şekliyle yenilenmiştir. Karma kullanımda sarfiyat; 12 lt/100 km LPG 10 lt/100 km Benzin
Yedek anahtarı, stepne, kriko ve bijon anahtarı mevvuttur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimli-kazasiz-iskontolu-170852414/detay Düzenleyen Jove - 05 Ağustos 2014 Saat 13:48 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maşallah çok temiz duruyor fiyatda çok iyi hayırlı satışlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
KIYILIR MI BU ASLANA YAA MAŞALLAH ARAÇ CANAVAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hayırlı satışlar hocam. Alanada satanada hayırlı olsun araç güzel maşallah...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayirli satislar
|
|
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan olma!!!!
|
|
![]() |
|
Jove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: Erenköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
teşekkürler iyi dilekler için. 2006 dan beri bende hala beğenerek biniyorum. ama aile aracı olarak daha geniş araca geçiyorum.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam tekrardan hayırlı satışlar fiyat cazip inan steyşın araba almayı düşünmesem şuan nakitim hazır hiç düşünmeden alıcağım bi kaç 306'dan biri ama aile ile en güzeli steyjın araç...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |