![]() |
|
vuruntu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ank06sf940 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ank06sf940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2014 Saat 17:51 |
Arkadaşlar aramızda usta yok sanırım :)
Ben bu gün bir kaç ustaya götürdüm biri karteri açtı yatak kontrolü yaptı ve sonuç olarak etek vuruntusu dedi piston sekman burçlar değişecek , araçta yağ yakma üfleme olmadığından ve silindir kapağında bir şey çıkmazsa max 1000 tl ye yaparım dedi şimdi kafam karıştı bir tarafta komple motor yapılacak olmazsa olmaz diyorlar bu tarafta sıkıntı olursa gel tekrar yapacam diyen var nedir bu işin doğru su ? |
|
![]() |
|
ank06sf940 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ank06sf940
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba bende 2000 model 206 var aracımı sattım satışı yaptık ama alan şahıs 3 saat sonra motorda ses var dedi bende aracı geri aldım .
Sese gelince araçla kalkış yapıp hızlanıncaya kadar tırtırtır şeklinde bariz ses yapıyor ben bunu akis kafasından yapıyor sanıyordum ve çok uzun süredir biniyordum takii bugüne kadar, özel pejo servisine götürdüm ve bu sesin krank gezinti boşlundan yaptığını, aracın klimasız olmasından dolayı ses daha bariz belli olduğunu, ses harici bir sıkıntısı olmadığı ve yaptırmak istersem komple rektefiye yapılması gerektiğini ilerliyen vakitte tekrarlıyabileceği bu sesin 206 da kronik olduğu söylendi ! Bu olay ne derece doğrudur ? aracımın çalışmasında en ufak sıkıntı yok yakıtta gayet iyi bu sesin çaresi varmıdır maddiyatı ne olur ustalarım yanıtlarsanız sevinirim :( |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |