![]() |
|
Amfi Bağlantı şekli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2014 Saat 19:19 |
merhaba arkdaşlar şimdilik 4 kanal amfi 2 kanalı ovale diğer 2 si çift bobinli subwofera bağlı..önlerde olan komponentlerde teybe bağlı.benim sorum bu 2 kanala bağlı olan hoparlörü ön kapılarda olan hoparlörlerle köprüleme yapmak istiyorum.kısaca 2 kanala 4 hoparlör bağlamak zararı olurmu?bilgilendirirseniz seviniirm
ön hoparlör mid tiz kenwood 300 watt komponent 4 ohms ovaller kenwood 500 watt 6993 4 ohm sub sony 1000 watt slim bass amfi kenwood m846 720 watt 60WattsRMS x 4ch at 4 Ohms 90WattsRMS x 4ch at 2 Ohms 60WattsRMS x 2ch + 180Watts RMS x 1ch at 4 Ohms Düzenleyen korkusuz202 - 04 Ağustos 2014 Saat 19:19 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anfin kaldırırsa hiç birşey olmaz. bas ı 2 çıkışa köprü ovallerle mıd tiz leri 2 çıkışa köprü olarak sürebilirsin.Ben senin yerinde olsam mıd tız takımını amfiye sürer ovalleride söker eve koyarım zira komponentleri amfiye girdin mi coşar. ha yok ovalleride girecem dersen mono ses alırsın zira bütün hoparlörlerin 2 çıkışta bağlı olacağından bas hariç bütün hoparlörlerinden aynı sesi alırsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |