![]() |
|
ACIL 306 hakkında bilgisi olan? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.unlu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2014 Saat 23:46 |
Merhaba arkadaşlar. Bütçeme uygun ve masrafını kaldirabilecegim 306 arıyorum. Buldum bitane aracin ozellikleri
1.6 Diamond 97 model sürücü yolcu hava yastigi, immobilizer, klima, hidrolik direksiyon, cam otomatigi arka cam buz çözücü ve çelik jant mevcut. Ve 220.000de kmsi. arac 8500 tl. Aracta on düzenden sesler geliyormuş ve tavaninda catlak var boyayla kapanacak derecede. Klimasinda kucuk bi arizasi var yaptirmasamda olur ilk etapta. Araba daha önceden boya görmüş. Sizce bu fiyata bu araba alinirmi? Araba ilk arabam olacak alirsam ve heves ediyorum bu araca. Bu araclarin eksi ve artisi nedir masrafi agir bi arabamidir daha önce kullanan bilenlerden bilgi almak istiyorum yardimci olan olursa sevinirin simdiden teşekkür ederim. Düzenleyen m.unlu - 03 Ağustos 2014 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
306 biraz daha eski bir araçtır versiyon olarak eğer temiz ve bakımlısına denk gelmezseniz peugeot zaten bakımı ağır bır araçtır parçaları çok pahalı demiyorum ama üst üste arazalar çıkarmaya başladımı bıktırır adamı.Her araç için bu geçerli aslında ancak peugeot biraz daha nazik araç olduğu ıçın söylüyorum bunu.Onun dışında araç zaten komple boyanmış ve siz bu şekilde kabul ediyorsunuz ozaman tavandaki çatlağı boyatırsınız sızın ıçın sıkıntı yaratmaz.Ön takımda o şekilde yaptırırsınız.Klimada ne var bılmıyorsunuz belki aktif olarak birdaha kullanamazsınız ciddi birşey vardır.Bu fiyata araç alınır ama bunların piyasası normalde 10 Bın 11 Bın arası ee aracın masrafları var yıne aynı fiyata denk gelicek bence biraz daha araştırıp daha iyi bir araç bakın derim.Resim İlan birşey varsa araca dair daha iyi yorum yapabılırdım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |