![]() |
|
307 UĞULTU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2014 Saat 22:59 |
Mrb arkadaşlar.307 1.6 benzinli araçta 4.vites ve 5.vites aralığında gelen uğultu sesi başına gelen var mı?Büyük ihtimal difrensiyelden ses.Genelde uzun yolda belli oluyor.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hız 70-75 arasında.
|
|
|
|
![]() |
|
güncell.
|
|
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
ses araba bostaykende geliyor mu?
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
bende de hangi viteste olursa olsun belli belirsiz 50 km hızda duyuluyor. Çok ilginç.. :)
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı benim başımda da var yıllardır. 70-80 km arasındayken bütün viteslerde geliyor boştayken gelmiyor. 5 e atsam da o ses var 4 e atsamda ama boşta çıkmıyor debriyaja basınca kesiliyor başka hızlarda olmuyor. Ustam yıllar önce şanzımandan dolayı olduğunu söylemişti yaptırmadım kaldı öyle bende o sesi duymamak için egsoz taktırdım o şekilde kullanıyorum uzun zamandır.
|
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşların dediği gibi boştayken yok.bende defransiyelden şüpheleniyorum ama demekki buda kronik bir sorunmuş.Diğer 307 si olan arkadaşlarda da varmı acaba aynı sorun?
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Porya bilyasine bir baktırın lastiklerin.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
vites boştayken kesiliyor porya bilyasından olamaz.Tekerlerden gelmiyor ses.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |