Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 hareret
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 hareret

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 hareret
    Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 Saat 02:49
Orjinalini yazan: koray koray Yazdı:

fan 93 te mi açmaya baişaladı yani.
Fan sesini sadece 98'de duyuyorum. Sanırım harareti 90'da sabitleyen şey termostad, yani suyun devirdaimi.
Yukarı Dön
ank06sf940 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ank06sf940 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2014 Saat 11:06
ben benim araca tofaşın kışlık fan müşürünü taktım yerine direk uyuyor kabloları ek yapmak gerekiyor sonuç 92 de açıyor 87 de kapatıyor ibre 91 c de sabit kalıyor  şiddetle tavsiye ediyorum kendiz takabilirsiniz 15 tl müşür izolabant sonuç çok güze
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2014 Saat 09:08
iyide söylediğin muşur pejoya uyarmı benimki mavi muşur..
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2014 Saat 15:35
fan 93 te mi açmaya baişaladı yani.
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 04:32
Sizin derdinize çare olur mu bilmem ama benim araç eskiden hararette 100 derece ile 80 arasında çok gelip giderdi, çok çabuk 100'e çıkar, yokuş aşağı viteste indiğimde motorun sıcaklığı çok düşerdi. Termostad değişti, çok sıkıştırmadıkça 90 dereceyi geçmiyor, velev ki geçerse 98'de fan devreye giriyor ve hararet sabitleniyor. Yokuş aşağı salladığımda ise 80'in biraz üstünde kalıyor aşağı inmiyor. Yani daha stabil.
Şimdi sizin durumunuzda akla gelen bir kaç şey var arkadaşlar söylemiş zaten, motor sıcaklığını doğru olarak göstermiyor olabilir ya da başka elektriksel-elektronik problem olabilir. Bakımı gelmiş parçaları muhakkak değiştirin.
Genelde bizler yüzbinlerce km sadece yağ, filtre değiştirip kullanırız arabayı ama soğutma suyunu da arada değiştirmek gerekiyor, bu gibi basit şeyleri de hallettirin ustalara o mübarek elleri değmişken.
Yukarı Dön
evilss Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı evilss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 Saat 18:53
Orjinalini yazan: Foxfire Foxfire Yazdı:

Orjinalini yazan: evilss evilss Yazdı:

kardeş merhaba bu aleti kime yaptırdın maliyeti ne oldu bilgi  verebilir misin ?

Teşekkürler

280  TL cihaz izmirde bi yazılımcı yapıyor seri üretim ve satışı yok ama isteyen olursa üretiyor kargo ile gönderiyor

Kardeş bilgi için saol arkadaşın iletişim bilgilerini paylaşır mısın ? eğer forumda yasak değilse tabi.

Teşekkürler.
Yukarı Dön
tprkozd Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tprkozd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 Saat 11:56
iki kademeye giden kabloda farklı diye biliyorum hatta beyinden fana giden kabloların mavi renkte olması lazım. kabloları değiştirmenize gerek yok bence çalışıp çalışmadığını elektrikçi anlar çalışmıyorsa yani elektrik gitmiyorsa sorun kablodadır 
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 Saat 11:14
birinci kademede neden açmıyor sorun bu eğer kabloda olsa 2 kademedede açmaz galiba beyinde problem yda termostat. ama kabloları bi değiştirteyim ona göre beyne bakalım..
Yukarı Dön
Foxfire Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Foxfire Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 20:13
Orjinalini yazan: evilss evilss Yazdı:

kardeş merhaba bu aleti kime yaptırdın maliyeti ne oldu bilgi  verebilir misin ?

Teşekkürler

280  TL cihaz izmirde bi yazılımcı yapıyor seri üretim ve satışı yok ama isteyen olursa üretiyor kargo ile gönderiyor
Yukarı Dön
tprkozd Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tprkozd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 16:51
koray abinin konuyu okursanız diğer bütün parçaları değiştirdiğini görürsünüz. kontol edilmeyen bir tek ecu kalmış benim düşüncem problem ya ecu'dan fana giden kablolarda yada direk ecu'da. abi ben tamir ettirdim sıkıntım geçti ancak senin o düğme işe yarıyorsa hararet tepelerde gezmiyosa bence gerek yok alternatif çözümü bulmuşsun zaten.
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 14:45
fan rolesini de değiştim olmadı en son fan rolesine kablo taktı bakıyorum fazla sıkıştımı içirideki düğmeye basıp ben fanı açıyorum

Yukarı Dön
madblueblacksea Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı madblueblacksea Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 14:23
illa ECU dandır diye bi kural yok. ECU sinyali veriyordur fakat rolede sorun vardır belki incelenmesi lazım
206 1.4 HDI Look 2004
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 13:51
peki ne yapmam lazım beyindeki problemi gidermem için
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 13:50
ben zaten içeri bir düğme yaptırdım  bakıyorum sıkıştırıyor hemen düğmeye basıyorum fan açıyor 90 na düşünce kapatıyorum düğmeyi
Yukarı Dön
evilss Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı evilss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 11:33

Teşekkürler
Yukarı Dön
tprkozd Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tprkozd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 10:51
abi senin problemin dediğim gibi ecu'dan yani beyinden beyin fanı çalıştırması için komutu yollamıyor hatta aracınla yoğun trafiğe girdiğinde ikinci kademe düşüremez bile aynı problemleri yaşadım zamanında aracı fazla zorlama bence conta yakmaya üst kapaktan su atmaya kadar gidiyor tecrübeyle sabit :)
Yukarı Dön
koray Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 09:29
triger
su pompası-
fan rezistandı-
fan rolesi-
fan muşuru
krank kasnağı ve kayışı 
motor kulağına toplam 120 tl usta parası verdim.
ama termostat aklıma gelmedi....
yani il kademede fan açmıyor..
2 . kademe de açıyor ve çok hızlı dönüyor 20 saniye çalışıp duruyor hareret 1 kedeme düşüyor sadece. 
Yukarı Dön
Foxfire Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Foxfire Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2014 Saat 22:34
işte kafam karıştığı için özel olarak bu cihazı yapan kişiyi buldum ve bunu yaptırıp taktırdım :) hararet başa bela resmen ya

Yukarı Dön
ank06sf940 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ank06sf940 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2014 Saat 21:46
  benim araç 206 ilk aldığımda delirecektim fan 11o civarı açıyor ama kaynama yok epey araştırdım ve bizim araçlarda 90 dan sonraki çizgiler 5 derece değerin de ikinci olayda aracın termostadı 89 da su dolaşımını açıyor 98 de fanı açıyor en azından 2000 modelde böyle ben ne yaptım gittim şahin kışlık fan müşürünü aldım ve taktım sonuç göstergem 93 de sabit sıkıntı yok :)
Yukarı Dön
Oguz BOR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz BOR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2014 Saat 11:38
sorun yok ya 90 üzerinde olması gerekiyor hararetin , 206larda sıtandart sıkıştırılmış motor olduğundan hava alcak alan pek kalmıyor ya oda termostatı ısıtıyor , merak edlecek birşey yok .. Fan açıyorsa tabii .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 200 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 433 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 2548 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 4664 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 266 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 311 0 Ayan
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 4507 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4730 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40333 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 700 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 19243 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6139 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 629 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 958 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13617 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 4 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 6 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 1554 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 1130 0 ergunasaf
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
tunakrf 2
Warcry 2
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
407aziz 1
Ayan 1
egecaglar 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English